arrow_upward

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Hillerød. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Kontorer beliggende i Hillerød befinder sig i et trafikalt centrum for en stor del af Nordsjællands trafik. Hillerød Station betjener flere toglinjer mod København, fx S-togslinje E, som i dagtimerne kører med 10 minutters intervaller mellem Hillerød og Køge. Herudover er der regional- og lokaltog til Frederiksværk, Gilleleje, Tisvildeleje og Helsingør, samt et utal af buslinjer, der forgrener sig ud i hele Nordsjælland. Den Lille Færge på Frederiksborg Slotssø sejler fra 15. maj til 15. september alle dage mellem klokken 11.00 og 17.00. I efterårsferien (15. - 23. oktober) sejler den mellem klokken 12.00 og 16.00. Turen varer cirka en halv time og der sejles, når flaget er oppe ved broerne. Der er afgang fra Hillerød Torv hver hele og halve time, fra Rosenhaven cirka fem (5) minutter senere og fra Barokhaven cirka kvart i og kvart over. Man kan stå af og på igen alle steder på samme billet. Prisen for en tur er 30 kroner for voksne og 10 kroner for børn.

Med kontorer beliggende i Hillerød, er du tæt på mange gode oplevelser og en effektiv kollektiv trafik. Med under en time i tog eller bil til København og lufthavnen har Hillerød en rigtig god placering for dem, der ønsker at drive virksomhed i Nordsjælland. Flere faktorer har indflydelse på profileringen af din virksomhed, og de kontorer, hvorfra en virksomhed drives, er en af dem. Der er flere ting at være opmærksom på, når du skal vælge kontorer i Hillerød, da dine kontorer er foretagenets ansigt udadtil, og dermed også kan være med til at styrke virksomhedens image. Blandt andet derfor er det værd at overveje, om de valgte kontorlokaler sender det signal, du ønsker. Der skal være harmoni mellem dit brand og kontorernes beliggenhed, størrelse og interiør, ligesom kontorernes placering og beskaffenhed har betydning for rekruttering og medarbejdertrivsel, og derfor indirekte indflydelse på produktiviteten i din virksomhed. Kontorlokalerne bør desuden være indrettet, så de svarer til din virksomheds behov i forhold til funktioner og arbejdsgange. Og så skal kontorerne naturligvis være velfungerende og de tekniske installationer i orden, så driften ikke forstyrres. Se ledige kontorlejemål i Hillerød Kommune.

Med kontorer i Hillerød er information om erhvervsvenlighed, indtægtsniveau og købekraft relevant. Købekraften i postnummer 3400 ligger i den rigtig pæne ende, og den disponible indkomst i kommunen indtager en 86. plads i en sammenligning af alle 98 danske kommuner (hvor placering 98 er den højeste), foretaget af Danmarks Statistik. Den årlige disponible gennemsnitsindkomst, som er det beløb, en person har tilbage til opsparing og forbrug efter betaling af direkte skatter, arbejdsmarkedsbidrag, underholdsbidrag og renteudgifter, i Hillerød Kommune 234.938 kroner (2014). Hillerød er en erhvervskommune, og har du kontorer her i kommunen, så er omsætnings- og vækstpotentialet derfor rigtig udmærket. Uanset om din virksomhed er ny eller etableret spiller forhold som udvikling og rammebetingelser for virksomheder i Hillerød Kommune en vigtig rolle, når du overvejer at leje kontorer i her byen. Dansk Industri har siden 2010 hvert år sammenlignet det lokale erhvervsklima i landets 98 kommuner. I sammenligningen vurderer DI kommunal performance på bagrund af faktorer som rammevilkår, infrastruktur og transport, arbejdskraft, kommunal sagsbehandling, skatter, afgifter og gebyrer, fysisk placering, brug af private leverandører, kommunens image, velfærdsservice samt information og dialog med kommunen, hvilket munder ud i en samlet placering og overordnet vurdering af kommunens erhvervsvenlighed. I sammenligningen opnåede Hillerød en samlet placering som nummer 45, hvor kommunen i 2015 fik en 57. plads, og repræsenterer altså en markant fremgang i Hillerøds erhvervsvenlighed.

Novo Nordisk hører til blandt Hillerøds største virksomheder, og er en global lægemiddelvirksomhed, som igennem mere end 90 år har stået for innovation og lederskab indenfor diabetesbehandling. Dette langvarige engagement har givet os de erfaringer og kompetencer, som i dag gør det muligt også at hjælpe med at bekæmpe andre alvorlige kroniske tilstande: hæmofili, vækstforstyrrelser og svær overvægt. Novo Nordisk, som har hovedsæde i Danmark, beskæftiger omkring 42.300 medarbejdere i 75 lande og markedsfører sine produkter i flere end 180 lande. Hvor Novo Nordisk i dag har indrettet sit Favrholm Campus, lå fra midten af 1800-tallet den gamle hovedgård Favrholm, og det er denne gård, der har givet navn til den nye store bydel. Bydelen er beliggende på begge sider af Overdrevsvejen, på rute 6, Køge-Roskilde-Hillerød-Helsingør, og tæt på Hillerødmotorvejen. På den eksisterende S-togs- og Lokalbanelinje, får bydelen sin egen station, Favrholm Station. Favrholm vil fuldt udbygget give plads til ikke mindre end 500.000 kvadratmeter erhverv og offentlig service og omfatter, foruden Novo Nordisk en klynge til Life Science-virksomheder. Favrholm rummer mulighed for op til 40.000 kvadratmeter etageareal til kontorer i den tætte bystruktur nærmest Favrholm Station og yderligere op til 55.000 kvadratmeter kontorlokaler til mindre virksomheder, laboratorier, kontor- eller servicevirksomheder forholdsvis nær Favrholm Station. Langs Overdrevsvejen og mod Lyngevej vil det blive muligt at etablere op til 215.000 kvadratmeter etageareal til den type erhverv, som vi allerede kender fra Hillerød, nemlig mellemstore og større virksomheder med minimal produktion inden for fx medico eller it med præsentable bygninger på grønne arealer. Disse virksomheder bliver velplaceret i forhold til Hillerøds infrastruktur og det overordnede vejnet i Nordsjælland og i cykleafstand til Favrholm Station.

Læs mere om Hillerød på WikiEstate
star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage