arrow_upward

17 kontorlokaler: Hillerød

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Hillerød. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Etabler kontor i Hillerød

Centralt på Nordøstsjælland ligger Hillerød, og selvom byen måske primært er kendt for sine kongelige aner i form af Fredensborg Slot, har den rigtig meget at byde på for erhvervsdrivende. I byen er der et blomstrende handelsliv, en unik og smuk natur, ligesom mulighederne for kontor ligeledes er mange.

Hvis du alligevel går med overvejelserne om at rykke kontoret til Nordsjælland, kan det kun betale sig at læse med her. Vi har nemlig samlet de bedste grunde til, at Hillerød meget vel kunne være den perfekte beliggenhed for dig og din virksomhed.

Lokalmiljø med kongeligt islæt

Når man slår sig ned et sted – uanset om det er i privat- eller erhvervsregi – er det vigtigt, at lokalområdet er velfungerende. Det er vigtigt, at der er plads til alle, og at der er plads til, at alle trives. Sådan er det i Hillerød. I Hillerød værner man om hinanden, og der er plads til, at man hver især vokser og har succes. Dertil kommer den kongelige atmosfære, som Hillerød ikke så let kan se sig fri af.

Én ting er, at byen og samfundet er godt i sig selv. Noget andet er, at beliggenheden er rigtig god, og at du, dine medarbejdere og kunder let kan komme til og fra byen. Der er velfungerende motorvejsnet, gode bus- og togforbindelser, der er færgeforbindelse direkte til Sverige fra Helsingør, og skal du ud af landet, ligger Københavns Lufthavn ikke langt væk.

Alt i alt er Hillerød et område, der fungerer, og af mange årsager er det et helt oplagt sted at drive virksomhed fra. 

Lave priser

Etablerer du kontor i Hillerød, vil det i høj grad kunne mærkes positivt på betalingen af husleje hver måned. Er du eksempelvis vant til at have kontor i København, vil du opleve, at du sparer mange penge hver eneste måned på huslejen alene. Selvom Hillerød er et attraktivt kvarter med mange muligheder, er det stadig en del billigere end i København. De penge, du sparer på huslejen ved at have kontor her, kan du passende bruge på andre vigtige poster i din virksomhed.

Gode kontorfællesskaber

Nu er vi kommet til det, det hele drejer sig om; kontorerne. Det er ikke tilfældigt, at vi fokuserer på kontorfællesskaberne her, idet der er særligt gode muligheder herfor i Hillerød. Der er mange forskellige kontorfællesskaber, og driver du en mindre virksomhed eller en enmandsvirksomhed, kunne denne løsning meget vel være noget for dig.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage