arrow_upward

11 kontorlokaler: Næstved

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Næstved. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Find attraktive lokaler til kontor – Næstved er en spændende handels- og industriby

På Sydsjælland nær Suså finder du en charmerende og gammel købstad, der har den ideelle placering i forhold til kontor – Næstved er den femtestørste by på Sjælland, og den vil kunne tilbyde din virksomhed mange spændende muligheder. Det skyldes blandt andet, at Næstved i dag er en meget vigtig både industri- og handelsby, i og med at det er Region Sjællands næststørste by. Ydermere skal det også nævnes, at den byder på mange forskellige uddannelsestilbud og ungdomsuddannelser, hvorfor der er masser af liv og unge mennesker i Næstved. 

Få den helt rette placering til dit nye kontor – Næstved byder på lidt af det hele

En anden grund til, at Næstved har en perfekt placering i forhold til erhvervslokaler til kontor, er den optimale infrastruktur i byen. Byen fungerer nemlig som en stationsby, og den er således et jernbaneknudepunkt mellem København og Nykøbing Falster. Der er derfor rigtig mange togforbindelser både til og fra byen, hvilket er en kæmpe fordel for både dine kunder og medarbejdere. Herudover byder Næstved ligeledes på flere busruter.

Omfattende og dynamisk erhvervsliv, der giver mange muligheder  

Byen har således den helt rette placering, såfremt du leder efter spændende og attraktive erhvervslokaler til kontor – Næstved byder nemlig på et omfattende erhvervsliv, der vil kunne give din virksomhed en helt masse spændende udfordringer og muligheder. Der ligger således flere fabrikker og virksomheder i byen, hvorfor der her er tale om et dynamisk og inspirerende arbejdsmiljø. Det er særligt omkring havnen i byen, at industrien i Næstved er samlet. Herudover fungerer byen desuden som en vigtig sparringspartner, der vil kunne varetage både iværksætteres og virksomheders interesser.

Central placering og ideel infrastruktur

Der er således ingen tvivl om, denne danske købstad i Sydsjælland formår at byde på alt det, man har brug for, når man leder efter nye og attraktive lokaler til kontor – Næstved kan med sit spændende erhvervsliv give din virksomhed en hel masse muligheder og udfordringer, så den kan få mulighed for at udvikle sig og vokse sig større. Herudover er byen centralt placeret på Sjælland, og med den gode infrastruktur med de mange bus- og togforbindelser vil dine kollegaer nemt kunne komme både til og fra byen på ingen tid. Herudover er Næstved en by, der gør rigtig meget for byens iværksættere og erhvervsliv, hvorfor du kan være sikker på at blive taget godt imod, såfremt du vælger, at din virksomhed skal slå sig ned og etablere kontor her i byen.

star
star
star
star
star
3.0 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage