arrow_upward

6 Mødelokaler: København N

Denne liste viser ledige mødelokaler til leje i København N. Du kan justere din søgning for flere eller færre resultater. Klik på lokalerne i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

En god placering til dit mødelokale – København N er et sandt paradis for erhvervsdrivende

I den nordlige del af København ligger bydelen København N – Nørrebro – som rummer uanede muligheder for virksomheder og iværksættere. Med nem adgang til alt, hvad hjertet kan begære, er København N et ideelt valg til dig, der vil være med dér, hvor det sker. Med base i København N er der aldrig langt til noget – heller ikke dit nye kontor eller mødelokale. København N er dermed et oplagt valg til afholdelse af møder. Fra området er der nem tilgang til resten af København via Nørrebrogade, som er en central del af infrastrukturen i området. Ad denne kan man eksempelvis komme direkte til Indre By. Med alting lige i nærheden og gode infrastrukturelle forhold får du altså her en god placering til dit kontor eller mødelokale – København N er tæt på alting!

Nem adgang til dit mødelokale – København N har forbindelser til hele landet

Fra Nørreport station i København N kan du komme med offentlig transport til hele resten af landet. Der er naturligvis bus- og metroforbindelser til resten af hovedstaden, og ellers er der S-tog til Hovedbanegården, hvorfra der er tog til både de resterende sjællandske byer samt Fyn, Jylland og Sverige. Det vil sige, at der altid er nemt og bekvemt at komme til og fra dit kontor eller mødelokale. København N har nemlig den eneste station i landet, som både har afgange med bus, S-tog, metro, regionaltog og fjerntog.

Den mest folkerige bydel i hele København

Med sine cirka 80.000 indbyggere er København N den mest folkerige bydel i København, hvilket naturligvis også gør den ideel til erhverv. Der er masser af mennesker og muligheder i København N, og der er rig mulighed for at gøre karriere som iværksætter i denne del af hovedstaden. Udover at København N er den del af København med flest indbyggere, er den også den bydel med højest befolkningstæthed. Det betyder, at der er enorm diversitet i København N, og det er med til at gøre det til et godt sted for erhvervslivet. Den enorme forskellighed i området gør nemlig, at der er mulighed for at slå igennem på alverdens forskellige markeder lige i dit nærområde, og Nørrebro er dermed overvejelserne værd, hvis du er på udkig efter nyt kontor eller mødelokale – København N rummer alle mulighederne!

star
star
star
star
star
3.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage