arrow_upward

Denne liste viser ledige mødelokaler til leje i Randers C. Du kan justere din søgning for flere eller færre resultater. Klik på lokalerne i listen for at se detaljer. Læs mere

Opret en søgeagent

Central placering af mødelokale – Randers C er tæt på alting

Nord for Aarhus finder du Randers, som er den næststørste by i Østjylland. Med over 60.000 indbyggere er Randers Danmarks sjettestørste by, og der er dermed rig mulighed for at drive erhverv netop her. Med direkte adgang til motorvej i både nord- og sydgående retning er Randers forbundet med hele resten af Danmark, og der er aldrig langt til noget. Med blot 35 minutters kørsel til Aarhus, cirka 40 minutter til Silkeborg og knap en time til Aalborg er der rig mulighed for at udvide på tværs af bygrænser, og alting er inden for rækkevidde. Det vil sige at netop denne østjyske by er ideel til leje af eksempelvis mødelokale – Randers C forbinder dig nemlig med hele resten af Danmark!

Kom nemt til og fra dit mødelokale – Randers C har fremragende infrastruktur

Med direkte adgang til motorvejen både mod nord og mod syd er der glimrende logistiske forhold i Randers C. Derudover er der forbindelse til de større hovedveje, som kan føre dig øst- og vestpå til eksempelvis Grenaa eller Viborg. Derudover er der gode muligheder for offentlig transport i byen, og det gør det igen ideelt til leje af kontor eller mødelokale – Randers C har gode transportforhold, hvad end du og dine samarbejdspartnere foretrækker bilen eller den kollektive trafik.

En by i hjertet af Jylland

Med placering i Randers C er du tæt på alle de større jyske byer, og du har dermed rig mulighed for at drive erhverv på tværs af bygrænser. Randers ligger temmelig centralt placeret i Jylland, og det betyder, at du kan komme rundt i hele resten af landsdelen på blot et par timer. Med sin korte afstand til Aarhus er der masser af gode muligheder, og ved at vælge at placere virksomheden i Randers C slipper du med en lavere husleje. Du kan altså få gode lokaler til langt lavere priser end i eksempelvis Aarhus, men du har stadig alle mulighederne inden for rækkevidde. Som Danmarks sjettestørste by er der masser af tilbud og potentiale i Randers, og hvis du – ligesom de store virksomheder som Danish Crown, Tulip Food Company og Bombardier – er interesseret i at drive erhverv i Randers, så tag et kig her på siden. Hos Lokalebasen finder du alle de bedste erhvervslokaler til udlejning i Randers og hele resten af Danmark!

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage