arrow_upward

Hedehusene

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Hedehusene. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at se...Læs mere

Opret en søgeagent

Butik i Hedehusene

Med en butik i Hedehusene driver du forretning i en de sjællandske byer tæt på København. Hedehusene er en stationsby placeret ved jernbanen mellem København og Roskilde, og byen tilhører Høje-Taastrup Kommune. Byen, der er beliggende i Nordøstsjælland har 11.943 indbyggere (2017). Hedehusene er med tiden vokset i størrelsen, og i dag er byen vokset sammen med Kallerup og Fløng i nordlig retning og Baldersbrønde i østlig retning. 

 

En satellitby
Hedehusene er karakteriseret som en satellitby til hovedstadsområdet, og det betyder, at sådanne byer er nært knyttet til en større by, men dog ikke er bebyggelsesmæssigt sammenhængende. Netop af den grund er Hedehusene ikke en forstad i teoretisk forstand, idet byen har sit eget forretningsliv og dermed også eget næringsliv. Derfor er Hedehusene selvstændig, når det kommer til handelsliv, og det gør netop Hedehusene til en attraktiv by at drive forretning i.

Ved Hedehusene Station er den gamle og ikke mindst hyggelige handelsgade Hedehusene Hovedgade placeret, og denne gade huser en bred variation af butikker. Hedehusene er endvidere godt besøgt af turister på grund af den stationsnære beliggenhed, og derfor er byen en god handelsby i turistsæsonen. Hedehusene Station betjener dagligt et par tusinde passagerer. De mange gode indkøbsmuligheder i byen bidrager endvidere til et godt handelsliv, som er med til at gøre din butik i Hedehusene mere attraktiv.

Erhvervslokaler i Høje-Taastrup Kommune

Hedehusene er som en del af Høje Taastrup Kommune, kommunens andenstørste by. Kommunen dækker over et areal på 78,32 kvadratkilometer, og indbyggertallet er godt 50.000. Ud af de cirka 78 kvadratkilometer er 1.178.855 af kvadratmetrene ledige til erhvervslejemål. Heraf udgør blandt andet 457.820 kvadratmeter ledige kontorer til leje, 54.213 kvadratmeter ledige butikslokaler til leje og 445.873 kvadratmeter ledige lagere til leje.

I kommunens bystrategi for Hedehusene fastslås det, at byen er en stationsby med kulturarv og en nytænkende byudvikling samt et spændende bosted i nærheden af den grønne natur. Kommunen har visioner om at omdanne Hedehusene til en bæredygtig forstad i fremtiden, og det sker blandt andet gennem konkrete tiltag som byudviklingsprojektet, NærHeden, som med en placering syd for Hedehusene Station skal være en central spiller i skabelsen af fællesskaber, aktiviteter og sundhed med henblik på udviklingen af Hedehusene som by. Kommunen sætter endvidere fokus på at bibeholde det lokale handelsliv i Hedehusene, så handlen fortsat er den bærende del af opfattelsen af Hedehusene som et bysamfund. Derfor kan du med en butik i Hedehusene være med til at fastholde det unikke handelsliv, imens byen udvikles.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal