arrow_upward

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Hedehusene. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at se...Læs mere

Opret en søgeagent

Butik i Hedehusene

Med en butik i Hedehusene driver du forretning i en de sjællandske byer tæt på København. Hedehusene er en stationsby placeret ved jernbanen mellem København og Roskilde, og byen tilhører Høje-Taastrup Kommune. Byen, der er beliggende i Nordøstsjælland har 11.943 indbyggere (2017). Hedehusene er med tiden vokset i størrelsen, og i dag er byen vokset sammen med Kallerup og Fløng i nordlig retning og Baldersbrønde i østlig retning. 

En satellitby
Hedehusene er karakteriseret som en satellitby til hovedstadsområdet, og det betyder, at sådanne byer er nært knyttet til en større by, men dog ikke er bebyggelsesmæssigt sammenhængende. Netop af den grund er Hedehusene ikke en forstad i teoretisk forstand, idet byen har sit eget forretningsliv og dermed også eget ”næringsliv”. Derfor er Hedehusene selvstændig, når det kommer til handelsliv, og det gør netop Hedehusene til en attraktiv by at drive forretning i.

Ved Hedehusene Station er den gamle og ikke mindst hyggelige handelsgade Hedehusene Hovedgade placeret, og denne gade huser en bred variation af butikker. Hedehusene er endvidere godt besøgt af turister på grund af den stationsnære beliggenhed, og derfor er byen en god handelsby i turistsæsonen. Hedehusene Station betjener dagligt et par tusinde passagerer. De mange gode indkøbsmuligheder i byen bidrager endvidere til et godt handelsliv, som er med til at gøre din butik i Hedehusene mere attraktiv.

Erhvervslokaler i Høje-Taastrup Kommune

Hedehusene er som en del af Høje Taastrup Kommune, kommunens andenstørste by. Kommunen dækker over et areal på 78,32 kvadratkilometer, og indbyggertallet er godt 50.000. Ud af de cirka 78 kvadratkilometer er 1.178.855 af kvadratmetrene ledige til erhvervslejemål. Heraf udgør blandt andet 457.820 kvadratmeter ledige kontorer til leje, 54.213 kvadratmeter ledige butikslokaler til leje og 445.873 kvadratmeter ledige lagere til leje.

I kommunens bystrategi for Hedehusene fastslås det, at byen er en stationsby med kulturarv og en nytænkende byudvikling samt et spændende bosted i nærheden af den grønne natur. Kommunen har visioner om at omdanne Hedehusene til en bæredygtig forstad i fremtiden, og det sker blandt andet gennem konkrete tiltag som byudviklingsprojektet, NærHeden, som med en placering syd for Hedehusene Station skal være en central spiller i skabelsen af fællesskaber, aktiviteter og sundhed med henblik på udviklingen af Hedehusene som by. Kommunen sætter endvidere fokus på at bibeholde det lokale handelsliv i Hedehusene, så handlen fortsat er den bærende del af opfattelsen af Hedehusene som et bysamfund. Derfor kan du med en butik i Hedehusene være med til at fastholde det unikke handelsliv, imens byen udvikles.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage