arrow_upward

Frederiksberg

I sin ny Erhvervsstrategi 2014 formuleres disse fire centrale visioner: Flere iværksættere på Frederiksberg, Større tilfredshed med Frb. Kommunes virksomhedsrettede service, Vækst i "handelsbalancen" for detailhandlen på Frb. og Styrkelse af Frb.s image som erhvervskommune....Læs mere

Opret en søgeagent

Når du vælger erhvervslokaler på Frederiksberg, så vil du opdage, at byen nyder stor international opmærksomhed for sin madscene. Copenhagen Cooking & Food Festival er en årligt tilbagevendende madfestival, der i august måned hylder den københavnske gastronomiscene. Festivalen har ambitioner om både at udnytte og styrke den position, så man kan være med til at tiltrække endnu flere madglade erhvervsdrivende og turister til Frederiksberg. Derfor har aktiviteter, som skaber rum for talent- og ideudvikling fået en central rolle. Hvert år har festivalen et tema, som hylder innovation og fokuserer på de ideer, visioner og talenter, som kendetegner Frederiksberg.

Med erhvervslokaler beliggende på Frederiksberg har du nem adgang til metro, S-togsnet og bybusser, og kommer således nemt til og fra dine erhvervslokaler, ligesom kunder og gæster snildt kommer til dig med offentlig transport. Frederiksberg ligger dog forholdsvist langt fra motorvejsnettet, hvilket kan have indflydelse på varelevering med videre. Frederiksberg er mod nord og vest afgrænset af S-banen med stationerne Ålholm, KB Hallen, Flintholm, Grøndal og Fuglebakken og mod nordøst af Åboulevard. I den vestlige del ligger Peter Bangsvej Station og Metroen kører på tværs af Frederiksberg fra vest til øst. Mod øst demarkeres Frederiksberg af Sankt Jørgens Sø. Frederiksbergs infrastruktur er udbygget og velfungerende, og det vil man opleve med erhvervslokaler placeret i byen i byen.

Erhvervslokaler anvendes til industri, service og øvrige erhverv, og de erhvervslokaler du driver din virksomhed fra, har betydning for din kommende virksomheds omsætning, vækstpotentiale og profilering, hvorfor der er flere ting, du skal være opmærksom på, når du er på jagt efter erhvervslokaler i Frederiksberg Kommune. Din virksomheds beliggenhed og omgivelser er en del af gesjæftens ansigt udadtil, og kan dermed være med til at styrke virksomhedens image. Derfor bør du overveje, om de erhvervslokaler, du har i kikkerteren, sender det signal, du ønsker. Erhvervslokalernes placering, størrelse samt interiør skal være i overensstemmelse med dit brand og de valgte erhvervslokaler har desuden betydning for medarbejdertrivsel og dermed indirekte indflydelse på produktiviteten i din virksomhed. Dine erhvervslokaler skal endvidere være indrettet, så de svarer til din virksomheds behov, i forhold til funktioner og arbejdsgange. Og så skal de selvsagt være velfungerende, ligesom de tekniske installationer skal være i orden, så driften ikke forstyrres. Med erhvervslokaler på Frederiksberg er din virksomhed centralt placeret i forhold til rekruttering af nye medarbejdere. Lokalebasen er din nemme og direkte vej til det store marked for erhvervsejendomme til leje og salg i Frederiksberg Kommune. Her får du hurtigt et overskueligt og dagsaktuelt overblik over erhvervsejendomme og erhvervslokaler til leje og salg på Frederiksberg.

Med erhvervslokaler beliggende i byen, der på alle sider er omgivet af København, har du Aldi, Fakta, Føtex, Irma, Kvickly, Lidl, Netto, Rema 1000, SuperBest og Superbrugsen tæt på. Den særlige Frederiksbergske stemning finder du blandt byens cafeer, restauranter og ølbarer. De findes i og omkring Frederiksberg Centret, FRB.C Shopping – hvor du kan shoppe til du segner – og på handelsgaderne på Frederiksberg Allé, Gl. Kongevej, Godthåbsvej, Falkoner Allé, Peter Bangs Vej, H.C. Ørstedsvej og charmerende Værnedamsvej.

Driver du virksomhed fra erhvervslokaler i Frederiksberg Kommune, så er omsætnings- og vækstpotentialet derfor rigtig udmærket – og hører til blandt Danmarks bedste. Uanset om din virksomhed er ny eller etableret spiller andre faktorer en stor rolle for virksomhedsdrift. Derfor er det en god ide også at se på kommunal performance og rammebetingelser for virksomheder i Frederiksberg Kommune, når du overvejer at drive din forretning fra erhvervslokaler i byen.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal