arrow_upward

Herlev

Herlev prioriterer at være en moderne kommune med en robust, fremtidsrettet samt først som sidst flerstrenget erhvervsstruktur med overordnede krav til bæredygtighed og stationsnærhed. Herlev huser en række veletablerede erhvervsområder - de største er områderne...Læs mere

Opret en søgeagent

Erhvervslokaler findes i utallige størrelser og med vidt forskellig indretning. På Lokalebasen.dk kan du hurtigt få et overblik over de ledige erhvervslokaler og danne dig et indtryk af, hvad de forskellige lokaler egner sig til. Der er forskellige forhold, man bør tage i betragtning, alt efter hvilken virksomhed der skal flytte ind i erhvervslokalet. Eksempelvis er beliggenheden med til at skabe virksomhedens image. Ligeledes har indretningen af erhvervslokalet betydning for, hvilke signaler man sender, og ydermere har omgivelserne betydning for, om medarbejdere og kunder befinder sig godt. Alle lokaler har sine egne fordele, men fælles for dem alle er, at de selvfølgelig skal være godkendt til erhverv.

Herlev er en særdeles erhvervsvenlig kommune. 70 procent af virksomhederne i byen anbefaler andre virksomheder at placere sig i kommunen. Og noget tyder på, at netop dét er tilfældet. En undersøgelse viser nemlig, at Herlev indtager førstepladsen i Danmark, når man ser på, hvor mange nye virksomheder, der bliver etableret inden for handel, kontor og administration. Kategorien, der måles i erhvervskvadratmeter, er vokset med fornemme 36 procent i perioden fra 2011 til 2014. Virksomheder stiller hele tiden nye krav til erhvervslokaler og deres omgivelser, og her frister Herlev blandt andet med velegnede erhvervslokaler og gode vilkår for både iværksættere og mere etablerede forretningsdrivende. Den nyeste lokalplan sikrer vækst i området omkring den gamle Posthusgrund, hvor der er planlagt nyt byggeri, der skal rumme både boliger og erhvervslokaler.

Tilkomsten af det store handelsmiljø, BIG Shopping Herlev, har med det tocifrede antal erhvervslejemål skabt arbejdspladser. De ekstra store forretninger tilhører alle nogle af de kæder, der har flest butikker i Danmark. Filosofien bag centeret er, at man skal kunne få stort set alt, så ud over dagligvareforretninger er der mulighed for at shoppe løs i alt fra H&M til Kop&Kande. Selvfølgelig er der også adskillige industrivirksomheder, der huser erhvervslokaler i Herlev. En af de globale er ConvaTec, der har sit danske hovedkvarter i byen. Plastvirksomheden producerer produkter, der primært bliver benyttet inden for medicinalindustrien. For nylig ekspanderede ConvaTec med en ny produktionslinje og ansatte 10 nye medarbejdere.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal