Søg erhvervslokale i hele Danmark

Lb filter iconJuster liste
Vælg område(r)Lb target icon

 

NESAs gamle hovedkvarter på Strandvejen er det andet store centrum for erhvervslejemål i Hellerup. Bygningen er en af de mest velkendte i byen, og her har virksomheder som Swatch Group Nordic, Hunkemöller A/S, Merck A/S, Tower Group A/S, Vækstfonden, Zylinc og mange flere hjemme. Er du på udkig efter erhvervslokaler i Hellerup, midt i byen, er dette en oplagt mulighed. Her er du både tæt på Hellerups hyggelige byliv med masser af butikker, caféer og restauranter samt det smukke område ved stranden.

Der er dog utallige andre eksklusive erhvervslokaler i området – og blandt andet derfor søger mange virksomheder her til. Historisk set har Hellerup været kendt som et yderst naturskønt og rekreativt område, og byen byder derfor for en unik kombination af smuk kystlinje, grønne omgivelser, historiske bygninger og et dynamisk og succesfuldt erhvervsliv. Der er dermed rig mulighed for at finde distingverede erhvervslejemål i dette område, der kan profilere netop din virksomhed og skabe arbejdsglæde på arbejdspladsen.

Hellerup ligger lige nord for København og er en del af Gentofte Kommune. Med erhvervslokaler i her er det nemt at komme til København med bus og tog, og der kører flere buslinjer ad Strandvejen mod Centrum, ligesom både S-tog og regionaltog standser på Hellerup Station. Fra Københavns Lufthavn er der direkte forbindelse til Hellerup Station, hvorfra du kan køre nordpå til Helsingør og sejle til Sverige. Kommer du til og fra dine erhvervslokaler i bil ligger Hellerup tæt på Ring 2 og Lyngbyvejen, så du nemt og hurtigt kommer til Indre By og videre ad motorvejsnettet. Hellerup har desuden en kommunal Pendlerservice, der henvender sig folk, der arbejder eller bor i kommunen og skal til og fra arbejde i bil. Med erhvervslokaler i Hellerup, har du med pendlerordningen mulighed for at finde en eller flere andre at køre sammen med til gavn for miljøet og din økonomi.

Erhvervslokaler er lokaler, der anvendes til erhverv eller industri. Måden vi arbejder på har ændret sig og vi arrangerer os anderledes, med fleksible arbejdstider og varierende arbejdsformer, og det har indflydelse på, hvordan vi indretter vores virksomheder og arbejdsliv. Dine erhvervslokaler er din virksomheds ansigt udadtil og beliggenhed i Hellerup vil styrke din virksomheds profil. Efterspørgslen på erhvervslokaler i Hellerup er stor, og de findes i mange afskygninger. Konceptet med servicerede erhvervslokaler med eksklusiv beliggenhed, fx i Tuborg Nord, direkte over for Waterfront Shopping. Få minutters kørsel til Helsingørmotorvejen og 10 minutters gang til Hellerup Station med både S-tog, regionaltog og flere buslinjer. Erhvervslokaler i Hellerup ligger syv kilometer nord for City og 14 kilometer fra Københavns Lufthavn og er et af landets mest efterspurgte erhvervsområder.

Din søgning gav ingen resultater