Søg erhvervslokale i hele Danmark

Lb filter iconJuster liste
Vælg område(r)Lb target icon

 

Fashionabel erhvervslejemål – Hellerup er stedet at søge

En lang række kendte virksomheder har erhvervslejemål i Hellerup - Gentoftes high end-bydel. Her finder du prominente firma-adresse på og i områderne langs Strandvejen og særligt i det nye byområde på de store gamle Tuborg-arealer. Byen byder herudover på et rigt handelsliv med masser af hyggelige butikker og det store, eksklusive shoppingcenter Waterfront, der er beliggende ved havnefronten.

Tuborg Havn

Tuborg Havn byder på både historisk og moderne arkitektur. Søger du et spændende og eksklusivt erhvervslejemål i Hellerup, er der derfor god grund til at vende blikket mod Tuborg Havn. Frem til 1996 var byen primært præget af den kendte industrivirksomhed Tuborgs Bryggerier, men i dag har en lang række andre profilerede virksomheder erhvervslejemål i det gamle, charmerende Tuborg-område. Heriblandt kan nævnes Microsoft, Saxo Bank, advokatfirmaet Horten, verdens største revisions- og konsulentvirksomhed PwC, Torm, Rønne & Lundgren Advokatfirma, Excellent Match, Forca, Regus med mange flere. I Tuborg Havn kan du finde erhvervslejemål på populære adresser som Tuborg Boulevard og Tuborg Havnevej. Området byder på nogle af Hellerups mest attraktive erhvervslokaler, da de både ligger helt tæt på vandet og stadig har meget kort kørsel til København K.

NESA-bygningen

NESAs gamle hovedkvarter på Strandvejen er det andet store centrum for erhvervslejemål i Hellerup. Bygningen er en af de mest velkendte i byen, og her har virksomheder som Swatch Group Nordic, Hunkemöller A/S, Merck A/S, Tower Group A/S, Vækstfonden, Zylinc og mange flere hjemme. Er du på udkig efter erhvervslokaler i Hellerup, midt i byen, er dette en oplagt mulighed. Her er du både tæt på Hellerups hyggelige byliv med masser af butikker, caféer og restauranter samt det smukke område ved stranden.

Eksklusive erhvervslokaler i Hellerup

Der er dog utallige andre eksklusive erhvervslokaler i området – og blandt andet derfor søger mange virksomheder her til. Historisk set har Hellerup været kendt som et yderst naturskønt og rekreativt område, og byen byder derfor for en unik kombination af smuk kystlinje, grønne omgivelser, historiske bygninger og et dynamisk og succesfuldt erhvervsliv. Der er dermed rig mulighed for at finde distingverede erhvervslejemål i dette område, der kan profilere netop din virksomhed og skabe arbejdsglæde på arbejdspladsen.

Din søgning gav ingen resultater