arrow_upward

Helsingør

Når du er på udkig efter de rette erhvervslokaler i Helsingør, er der mange aspekter, det er væsentligt at tage med i dine overvejelser. Heriblandt er beliggenheden et af de vigtigste – uanset hvilken type...Læs mere

Opret en søgeagent

Eftertragtede erhvervslejemål - Helsingør tiltrækker virksomheder

Helsingør er en ældre sundby, der i dag er Sjællands tredje største by. Byen har et driftigt erhvervsliv og trækker i disse år rigtig mange små og store virksomheder til, især grundet byens fremsynede erhvervspolitik. Er du interesseret i at placere din virksomhed i Nordsjælland, er der dermed gode grunde til at søge et erhvervslejemål i Helsingør. Blandt byens mest profilerede virksomheder kan blandt andet nævnes Siemens, Triumph, Bavarian Nordic. Også mange iværksættere inden for de kunstneriske fag samt IT-branchen vælger i disse år erhvervslejemål i denne by. I disse år udvikler Helsingør herudover et nyt byudviklingsområde nord for Mørdrup og udvider samtidig erhvervsmulighederne omkring stationerne Mørdrup, Kvistgård, Grønnehave, Marienlyst og Højstrup. Her er der dermed også mulighed for at finde erhvervslokaler.

Visionær erhvervspolitik

En del af hemmeligheden bag den positive udvikling i Helsingør er byens visionære erhvervspolitik. Med et erhvervslejemål i Helsingør vil din virksomhed få glæde af en erhvervspolitisk indsats baseret på et nært samarbejde med det lokale erhvervsliv. Her er man ikke bange for at tænke i nye baner og sætte sig høje mål. Kommunen har for nyligt fastsat helt nye pejlemærker for byens fremtidige erhvervspolitik – frem til 2020. Her lægges vægt på fire strategiske spor, der skal resultere i et endnu bedre erhvervsmiljø og sikre, at politikken hele tiden følger med udviklingen. De fire spor fokuserer på henholdsvis service i absolut topklasse, markedsføring, uddannelse og opkvalificering samt udvikling af det lokale erhvervslivs forcer og af samarbejdet mellem virksomheder og kommune. At kommunen i den grad arbejder for optimale rammevilkår er en af årsagerne til, at så mange virksomheder vælger erhvervslejemål i den nordsjællandske by.

Et erhvervslejemål i Helsingør giver gode forbindelser

Helsingør har gode motorvejsforbindelser til såvel hovedstaden som resten af Sjælland og byder naturligvis også på en yderst hurtig forbindelse til Sverige via byens færgeforbindelse. Et erhvervslejemål i denne by giver dermed din virksomhed attraktive trafikale forhold. Foruden den private trafik byder byen også på regionaltog direkte til København – og derfra kommer du nemt og bekvemt rundt til resten af landet eller til Københavns internationale lufthavn.

Erhvervslokaler i Helsingør

Erhvervslokaler er lokaler, der benyttes til erhvervsformål, eksempelvis industri, handel, service med mere. En virksomheds erhvervslokaler har stor betydning for både produktiviteten, trivselen blandt medarbejderne og virksomhedens brand udadtil – og dermed i sidste ende også for omsætningen. Derfor er det vigtigt at tænke sig godt om, når man skal vælge erhvervslokaler, så man er sikker på, at det hele går op i en højere enhed. Erhvervslokaler kan benyttes strategisk som en del af virksomhedens profil, og fra dette perspektiv er det vigtigt at overveje, hvilke signaler de kommende erhvervslokaler skal sende. Ender du ud med erhvervslokaler, der har de rette signalværdier, kan det have stor indvikning på brandet. I denne forbindelse er det vigtigt at tage stilling til lokalernes beliggenhed, facadens udtryk, samt rummenes indretning, udsigt etc. Vælger du at få erhvervslokaler i Helsingør har du endvidere en unik mulighed for at finde erhvervslejemål i gamle, historiske bygninger, hvilket mange finder attraktivt. Valg af erhvervslokaler er herudover også noget, der har stor effekt på dine ansattes trivsel og produktivitet. Dermed er det essentielt at tage dette med i overvejelserne også. Her er det godt at vælge erhvervslokaler, der muliggør de mest hensigtsmæssige arbejdsgange og det bedst mulige arbejdsmiljø. Er der særlige krav til erhvervslokaler inden for din branche, skal disse naturligvis også kunne overholdes i de pågældende arbejdsrum.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal