arrow_upward

15 erhvervslokaler: Helsingør

Når du er på udkig efter de rette erhvervslokaler i Helsingør, er der mange aspekter, det er væsentligt at tage med i dine overvejelser. Heriblandt er beliggenheden et af de vigtigste – uanset hvilken type...Læs mere

Opret en søgeagent

Eftertragtede erhvervslejemål - Helsingør tiltrækker virksomheder

Helsingør er en ældre sundby, der i dag er Sjællands tredje største by. Byen har et driftigt erhvervsliv og trækker i disse år rigtig mange små og store virksomheder til, især grundet byens fremsynede erhvervspolitik. Er du interesseret i at placere din virksomhed i Nordsjælland, er der dermed gode grunde til at søge et erhvervslejemål i Helsingør. Blandt byens mest profilerede virksomheder kan blandt andet nævnes Siemens, Triumph, Bavarian Nordic. Også mange iværksættere inden for de kunstneriske fag samt IT-branchen vælger i disse år erhvervslejemål i denne by. I disse år udvikler Helsingør herudover et nyt byudviklingsområde nord for Mørdrup og udvider samtidig erhvervsmulighederne omkring stationerne Mørdrup, Kvistgård, Grønnehave, Marienlyst og Højstrup. Her er der dermed også mulighed for at finde erhvervslokaler.

Visionær erhvervspolitik

En del af hemmeligheden bag den positive udvikling i Helsingør er byens visionære erhvervspolitik. Med et erhvervslejemål i Helsingør vil din virksomhed få glæde af en erhvervspolitisk indsats baseret på et nært samarbejde med det lokale erhvervsliv. Her er man ikke bange for at tænke i nye baner og sætte sig høje mål. Kommunen har for nyligt fastsat helt nye pejlemærker for byens fremtidige erhvervspolitik – frem til 2020. Her lægges vægt på fire strategiske spor, der skal resultere i et endnu bedre erhvervsmiljø og sikre, at politikken hele tiden følger med udviklingen. De fire spor fokuserer på henholdsvis service i absolut topklasse, markedsføring, uddannelse og opkvalificering samt udvikling af det lokale erhvervslivs forcer og af samarbejdet mellem virksomheder og kommune. At kommunen i den grad arbejder for optimale rammevilkår er en af årsagerne til, at så mange virksomheder vælger erhvervslejemål i den nordsjællandske by.

Et erhvervslejemål i Helsingør giver gode forbindelser

Helsingør har gode motorvejsforbindelser til såvel hovedstaden som resten af Sjælland og byder naturligvis også på en yderst hurtig forbindelse til Sverige via byens færgeforbindelse. Et erhvervslejemål i denne by giver dermed din virksomhed attraktive trafikale forhold. Foruden den private trafik byder byen også på regionaltog direkte til København – og derfra kommer du nemt og bekvemt rundt til resten af landet eller til Københavns internationale lufthavn.

Erhvervslokaler i Helsingør

Erhvervslokaler er lokaler, der benyttes til erhvervsformål, eksempelvis industri, handel, service med mere. En virksomheds erhvervslokaler har stor betydning for både produktiviteten, trivselen blandt medarbejderne og virksomhedens brand udadtil – og dermed i sidste ende også for omsætningen. Derfor er det vigtigt at tænke sig godt om, når man skal vælge erhvervslokaler, så man er sikker på, at det hele går op i en højere enhed. Erhvervslokaler kan benyttes strategisk som en del af virksomhedens profil, og fra dette perspektiv er det vigtigt at overveje, hvilke signaler de kommende erhvervslokaler skal sende. Ender du ud med erhvervslokaler, der har de rette signalværdier, kan det have stor indvikning på brandet. I denne forbindelse er det vigtigt at tage stilling til lokalernes beliggenhed, facadens udtryk, samt rummenes indretning, udsigt etc. Vælger du at få erhvervslokaler i Helsingør har du endvidere en unik mulighed for at finde erhvervslejemål i gamle, historiske bygninger, hvilket mange finder attraktivt. Valg af erhvervslokaler er herudover også noget, der har stor effekt på dine ansattes trivsel og produktivitet. Dermed er det essentielt at tage dette med i overvejelserne også. Her er det godt at vælge erhvervslokaler, der muliggør de mest hensigtsmæssige arbejdsgange og det bedst mulige arbejdsmiljø. Er der særlige krav til erhvervslokaler inden for din branche, skal disse naturligvis også kunne overholdes i de pågældende arbejdsrum.

star
star
star
star
star
4.8 ud af 5 / 4 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage