arrow_upward

6 erhvervslokaler: Næstved

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Næstved. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Søger du erhvervslejemål i Næstved?

Næstved er beliggende på Sydsjælland og er, med sine ca. 42.500 indbyggere, Sjællands femte største by. Den sydsjællandske by har et driftigt handelsliv, en voksende industri og attraktive vilkår for erhvervslivet. Ønsker du lokaler på Sydsjælland er det derfor en god idé at søge erhvervslejemål i Næstved.

Velbeliggende erhvervslejemål – Næstved har meget at byd på

Byen har gode trafikforbindelse til omkringliggende byer, som Slagelse, Ringsted, Korsør og Skælskør og ligger herudover tæt på motorvej til Lolland og Falster. Herudover det nemt at komme til Storebæltsbroen fra byen. Med et erhvervslejemål i dette område er du altså tæt på mange andre driftige byer og har nem adgang til resten af landet. Der går også regionaltog til byen, hvorfor det er nemt at komme til blandt andet hovedstaden – også via den offentlige transport. Vælger du et erhvervslejemål i denne by, får du glæde af de gunstige trafikale vilkår, hvilket giver stor frihed til dig og din virksomhed.

Erhvervslokaler i Næstved giver attraktive vilkår

Næstved Kommune gør en meget aktiv indsats for at gøre vilkårene for byens erhvervsliv så fordelagtige som muligt. Med erhvervslokaler til leje i Næstved kan du nyde godt af de mange tilbud, hvis du skal starte virksomhed eller få din virksomhed til at vokse. Blandt andet tilbyder kommunen gratis rådgivning og sparring - både til de etablerede virksomheder samt til iværksættere, der er ved at starte op. Det kommunale initiativ, Næstved Erhverv, besøger årligt 300 virksomheder og rådgiver om eksempelvis forretningsudvikling, eksport og mange andre emner. Tiltaget byder også på gratis arrangementer og skal du starte virksomhed, kan du deltage i iværksætterforløb, hvor du får den nyeste viden inden for eksempel marketing og samtidigt udvider dit netværk. Et erhvervslejemål i Næstved er derfor helt ideelt, hvis du er iværksætter.

Sydsjællands største handelsby

Næstved har altid været en driftig handelsby og betragtes i dag som Sydsjællands største handelsby. Byen har mange små butikker i bymidten og huser herudover Næstved Storcenter, der er Region Sjællands største indkøbscenter. Her findes mere en 65 butikker. Byens handelsliv trækker kunder til fra de mange omkringliggende byer. Næsted har herudover en cityforening, der sørger for at arrangere events, der gør indkøbsoplevelsen i byen endnu mere unik. Ønsker du en butik på Sydsjælland, er det derfor bestemt værd at overveje et erhvervslejemål i på disse kanter.

Kulturelle tilbud tiltrækker besøgende

Der findes herudover også mange kulturelle tilbud i kommunen. Blandt andet ligger det berømte Gavnø Slot i Næstved Kommune. Det smukke slot med dens eventyrlige park er en af de attraktioner, der tiltrækker rigtig mange besøgende til byen. Gavnø Slot udlejer ydermere også en række erhvervslokaler i Næstved. De mange muligheder for kulturelle oplevelser trækker generelt mange besøgende til byen. Med et erhvervslejemål her får din virksomhed derfor mulighed for at komme i kontakt med store kundegrupper.


Ønsker du erhvervslokaler i Næstved, kan du hurtigt og effektivt finde her via Lokalebasens søgeagent.

star
star
star
star
star
4.3 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage