arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Odense M. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Central lokation – Odense M er netop det

Er du på udkig efter en god location for dit kontor, lager eller måske butik? Odense M er et godt bud. I midten af Danmarks tredjestørste by Odense på Fyn findes området Odense M. Områdets navn henviser netop til dets placering mod byens geografiske midte og er således et åbenlyst og centralt valg, hvis din virksomhed leder efter en god location i det fynske landskab. Odense M er som en del af Odense by geografisk placeret i midten af Fyn – og derved også i midten af det danske land. Dette ses blandt andet i byens trafikale muligheder. Byen er et signifikant trafikalt knudepunkt på både lokale og nationale jernbanestrækninger, der muliggør nem adgang til størstedelen af landet. Ydermere har netop Odense M en location tæt på den fynske motorvej E20, der ligeså agerer som et bindeled mellem Fyn, Jylland og Sjælland. Ønsker du god infrastruktur og solide transportmuligheder ved din valgte location? Odense M er garant for dette.

Odense M for fremskridt

Området Odense M er foruden geografisk velplaceret i den fynske storby også en del af Odense Kommune, der i høj grad vægter virksomheder, vækst og erhvervsliv. Politisk set yder kommunen forskellige former for hjælp til både etablerede virksomheder og iværksættere. Dette gør de i en forhåbning om at se områdets erhvervsliv blomstre, mens dets konkurrenceevne øges. Derudover er der i Odense allerede en meget etableret basis for industri og erhverv, hvilket eksempelvis afspejles i det faktum at flere store virksomheder allerede nu har hovedsæde i den fynske by. Odense som kommune og som område er altså i høj grad bekendt med erhvervslivet og dets behov. Dette betyder, at du med i handlen får en stærk samarbejdspartner, når du vælger Odense M som din location.

Populært område for alle aldersgrupper

Vil du gerne placere din virksomhed i den mest populære odenseanske location? Odense M har i en årrække været det mest eftersøgte områder for både virksomheder og private, og ved at lokalisere dit kontor her vil du kunne opleve hverdagen i midten af en af de mest dynamiske danske byer. Dette til dels på grund af byens brede udbud af uddannelsesinstitutioner. Disse, der strækker sig fra folkeskole til videregående uddannelser, bidrager til et meget diversificeret miljø i Odense M. Location i dette område kan altså blive et plus for din virksomhed, idet du har adgang til arbejdskraft fra alle aldre og uddannelsesbaggrunde.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage