arrow_upward

Odense M

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Odense M. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Central lokation – Odense M er netop det

Er du på udkig efter en god location for dit kontor, lager eller måske butik? Odense M er et godt bud. I midten af Danmarks tredjestørste by Odense på Fyn findes området Odense M. Områdets navn henviser netop til dets placering mod byens geografiske midte og er således et åbenlyst og centralt valg, hvis din virksomhed leder efter en god location i det fynske landskab. Odense M er som en del af Odense by geografisk placeret i midten af Fyn – og derved også i midten af det danske land. Dette ses blandt andet i byens trafikale muligheder. Byen er et signifikant trafikalt knudepunkt på både lokale og nationale jernbanestrækninger, der muliggør nem adgang til størstedelen af landet. Ydermere har netop Odense M en location tæt på den fynske motorvej E20, der ligeså agerer som et bindeled mellem Fyn, Jylland og Sjælland. Ønsker du god infrastruktur og solide transportmuligheder ved din valgte location? Odense M er garant for dette.

Odense M for fremskridt

Området Odense M er foruden geografisk velplaceret i den fynske storby også en del af Odense Kommune, der i høj grad vægter virksomheder, vækst og erhvervsliv. Politisk set yder kommunen forskellige former for hjælp til både etablerede virksomheder og iværksættere. Dette gør de i en forhåbning om at se områdets erhvervsliv blomstre, mens dets konkurrenceevne øges. Derudover er der i Odense allerede en meget etableret basis for industri og erhverv, hvilket eksempelvis afspejles i det faktum at flere store virksomheder allerede nu har hovedsæde i den fynske by. Odense som kommune og som område er altså i høj grad bekendt med erhvervslivet og dets behov. Dette betyder, at du med i handlen får en stærk samarbejdspartner, når du vælger Odense M som din location.

Populært område for alle aldersgrupper

Vil du gerne placere din virksomhed i den mest populære odenseanske location? Odense M har i en årrække været det mest eftersøgte områder for både virksomheder og private, og ved at lokalisere dit kontor her vil du kunne opleve hverdagen i midten af en af de mest dynamiske danske byer. Dette til dels på grund af byens brede udbud af uddannelsesinstitutioner. Disse, der strækker sig fra folkeskole til videregående uddannelser, bidrager til et meget diversificeret miljø i Odense M. Location i dette område kan altså blive et plus for din virksomhed, idet du har adgang til arbejdskraft fra alle aldre og uddannelsesbaggrunde.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal