arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Show nybolig erhverv midtjylland cover

Nordicals A/S Midtjylland

Nybolig Erhverv Midtjylland har skriftet navn til Nordicals.

Med lokalkendskab i højsædet giver vi dig overblikket over regionens ejendomsmarked

Vi er regionens største erhvervsmæglerforretning med mange års erfaring på markedet for erhvervsejendomme.

Vores erhvervsrådgivere tilbyder dig professionel sparring omkring erhvervsejendomme, på både det lokale og regionale ejendomsmarked.  Vi har igennem mange år oparbejdet indgående kendskab til lokalområdet og har derigennem fået et betydeligt netværk. Samtidig arbejder vi tæt sammen med hele Nordicals som er landsdækkende med 25 erhvervsmæglerforretninger fordelt i hele landet.

Med vores erfaring og kompetencer arbejder vi hos Nordicals Midtjylland derfor med og for erhvervslivet igennem:

  • Et veletableret kontaktnet
  • En stor berøringsflade til erhvervsvirksomheder i området.
  • Indgående kendskab til erhvervsudviklingen i Midtjylland samt resten af Danmark

Vi tilbyder en bred vifte af ekspertise indenfor salg, udlejning, vurderinger, projekter og rådgivning omkring erhvervsejendomme.

Du er meget velkommen til at kontakte os, om du er køber, sælger eller blot har interesse i erhvervsejendomme. Vi har et stort køberkartotek og mange interessante varer på hylderne.


Se Nordicals' ledige lejemål
Show nordicals

Kontakt Nordicals Midtjylland
70 25 40 52
7403@nybolig.dk
www.nyboligerhverv.dk/herning


Liste over Lejemål
Se lejemål

(4.1 ud af 5 / 7 stemmer)
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.