arrow_upward

1 butikslokale: Rødekro

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Rødekro. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at se...Læs mere

Opret en søgeagent

Butik i Rødekro – derfor

Leder du efter det helt perfekte sted til at etablere butik? Et sted, hvor gode priser og god beliggenhed går hånd i hånd? Et sted, hvor der kommer kunder i butikken? Hvis ja, skal du ikke lede længere. Vi har taget et nærmere kig på Rødekro, og byen rummer så mange fordele – særligt for erhvervsdrivende – at vi er nødt til at dele dem med jer. Læs derfor med her, og bliv meget klogere på, hvorfor Rødekro meget vel kunne være det sted, du har ledt efter.

Den fordelagtige beliggenhed

Er du ikke bekendt med Rødekro i forvejen, tager vi den helt fra starten. Rødekro ligger i Sønderjylland lige ved Aabenraa og dermed ikke langt fra den dansk-tyske grænse. Byen i sig selv er ikke stor, men det nyder dens indbyggere og de erhvervsdrivende godt af. Der hersker nemlig et stærkt og velfungerende lokalsamfund, som butiksindehaverne i byen i høj grad har gavn af. I Rødekro støtter man op om hinanden, og det mærker man – uanset om man har åbnet butik, eller om man er flyttet til byen.

Rødekro som base giver mening for rigtig mange forskellige butikstyper, men det giver særligt god mening, hvis du har eller drømmer om at have tyske kunder. Med tyske kunder er det alfa og omega, at de rent faktisk har mulighed for at besøge din butik, og det har de i høj grad i Rødekro.

Desuden er byen og området let at komme både til og fra. Om du er til bil, bus, færge eller tog, kommer du let omkring. Der er nærliggende motorveje og togforbindelser, ligesom du også kan tage færgen til Fyn via Als.

Om du har tyske kunder eller ej, er denne beliggenhed rigtig optimal – både for dig og dine kunder.

Lave priser og god plads

En anden fordel, som Rødekro har med sig, er kvadratmeterpriserne for lejemål. De er nemlig lave, og for dig betyder det kort og godt, at du får rigtig meget for dine penge. Du får væsentligt mere for dine penge hér, end du gør i mange af de omkringliggende, større byer.

Samtidig er der generelt mere plads her end i de større byer. Selvom du langt fra er den eneste, der har set (butiks)lyset i Rødekro, ér der bare mere plads her end i de større byer. Det betyder, at din butik har plads til at vokse.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage