arrow_upward

5 butikslokaler: Randers SV

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Randers SV. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at...Læs mere

Opret en søgeagent

Lej butikslokale i Randers SV

Randers SV er en del af Randers Kommune og dermed også en del af Region Midtjylland. I byen Randers er der mere end 62.000 indbyggere, og det er derfor Danmarks sjette største by. Byens størrelse gør byen særligt attraktivt, og det er derfor et oplagt sted at åbne butik, hvis du ønsker at være tæt på dine kunder og samtidig ønsker en god placering.

Find den rette placering til dit butikslokale

Ønsker du at åbne en ny, mindre butik, eller har du måske brug for mere plads til din butik, der allerede er åben? Randers SV er det rette sted at åbne og leje butikslokale. Du skal blot finde det område, du bedst kan lide, og som passer bedst til dine ønsker og din butik. Ønsker du en central placering, hvor mange kunder vil bemærke din butik, bør du kigge nærmere på området omkring Århusvej.

Fra Randersbro og syd ud af byen har du mulighed for at finde dit nye butikslokale. På denne strækning er der både mindre, mellemstore og store lejemål med forskellige typer af indretninger. Du kan derfor være sikker på at finde det butikslokale, som opfylder dine ønsker. Drømme om at finde det rette butikslokale, du kan leje, bliver opfyldt i Randers SV.

Gode forbindelser – tæt på både by og motorvej

Randers SV er særligt attraktiv på grund af placering. Området af Randers dækker forskellige byområder såsom Vorup, Tebbestrup, Haslund, Sønder Borup, Ølst og mange andre. Der er derfor mange muligheder, når det kommer til at finde det helt rette lokale med den mest optimale placering til din butik. Uanset hvilket byområde du vælger i Randers SV, vil du hurtigt opdage, at både by og motorvej er inden for kort rækkevidde. Centrum af Randers kan nås inden for ganske kort tid – og motorvejen ligeså.

Motorvejen giver dig og din butik gode forbindelser til de omkringliggende byer. Aarhus kan nås inden for 30-45 min. afhængig af trafikken. Hobro kan nås på 25 min., og Aalborg kan nås på under en time. Det er derfor oplagt både at opsøge kunder og potentielle ansatte i disse byer. Ud over at det er nemt at komme til og fra motorvejen i bil, er der desuden gode transportforbindelser til og fra Randers, hvis du, dine kunder eller dine ansatte ønsker at tage enten bus eller tog. Randers SV er derfor stedet, du bør kigge nærmere på, når du skal finde dit nye lokale til din butik.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage