arrow_upward

1 butikslokale: Hals

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Hals. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at se...Læs mere

Opret en søgeagent

Lej butikslokale i Hals

Hals er en by i det nordjyske, som hører til Aalborg Kommune. Hals er placeret lige ved Limfjordens munding ved Kattegat, og den er derfor kendetegnet som en havneby. Der er flere gode muligheder for at leje butikslokale i Hals. Derudover er der et godt kundegrundlag fra de godt og vel 2.500 indbyggere, der bor i Hals. Derudover er der indbyggere fra flere af de mindre omkringliggende byer, der også benytter Hals til diverse indkøb.

En beliggenhed med mange muligheder for butikslokale

Hals har en rigtig god beliggenhed, hvis du overvejer at leje butikslokale i Hals. Der er flere gode muligheder, da der liv i byen på forskellige gader. Hals byder på en masse forskellige butikker, der både indebærer dagligvareindkøb og indkøb i forskellige nicheforretninger. Centralt i byen, er butikkerne spredt lidt forskellige steder, men samtidig er de samlet i forskellige sektioner. Du finder flere forretninger på havnen, på torvet og på gågaden. Vil du gerne have et butikslokale, der er centralt placeret i Hals, er der derfor flere gode muligheder.

Har du brug for lidt større lokaler, der ikke nødvendigvis ligger centralt i byen, skal du kigge mod den nordlige del af Hals. Det er typisk her de lidt større virksomheder og forretninger holder til. Der vil derfor være god mulighed for at leje et butikslokale af større karakter i dette område.

Godt kundegrundlag fra turisme og større byer

Hals har en rigtig god placering, der kan tiltrække mange kunder. Havnebyer er ofte attraktive for turister. Hals er derfor en by, der kan tiltrække mange turister i højsæsonen. Derudover er der også en golfklub i Hals, der tiltrækker en del mennesker til byen. Hals er en hyggelig by, der er fuld af liv. Derudover ligger den også tæt på Aalborg, der kun er 30 km væk. Du har derfor mulighed for at lokke både ansatte og kunder fra Aalborg til dit butikslokale i Hals.

Hals ligger lige ved Limfjorden og har byen Egense som genbo på den anden side af Limfjorden. Dette er også en by, der kommer mennesker fra. Der er nemlig en færgeoverfart imellem Hals og Egense, der kan benyttes af ansatte såvel som kunder. Kommer man i bil, er der flere gode parkeringspladser. Disse findes både ved havnen og længere inde centralt i byen. Hals er derfor en rigtig god by at leje et butikslokale i, da der er et godt kundegrundlag og gode transportmuligheder.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage