arrow_upward

Nordhavn

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Nordhavn. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Nordhavn – en oplagt placering for erhvervsdrivende

Ved Øresunds kyst i København ligger Nordhavn – en oplagt beliggenhed for erhvervsdrivende fra alle brancher. Nordhavn har igennem historien haft funktion som en traditionel havn med store anlæg for containerterminaler, færgelejer samt fiskeriindustri- og produktion. Med tiden har dette velplacerede område dog udviklet sig til at rumme et meget bredere og mere differentieret udvalg af erhvervslokaler. Nordhavn lægger den dag i dag hus til et bredt spænd af butikslokaler, kontorer og lagre. Dette bidrager til, at området for erhvervsdrivende er en ideel placering. Nordhavn og deres forskellige lokaletyper tillader nemlig virksomheder af vidt forskellig art at samles ud til havnefronten og således skabe liv og diversitet i et spændende distrikt, der synligt undergår udvikling.

Attraktive erhvervslokaler i dansk metropol

Nordhavn er som en bydel i København en del af hovedstadsområdet og derved også en del af det pulserende liv og den hastige udvikling, byen oplever som nordisk metropol. København indeholder som by et enormt udvalg af kultur i alle afskygninger, hvilket også er med til - i et virksomhedsmæssigt perspektiv -  at gøre den til en attraktiv location. Du er altså med et kontor i Nordhavn tæt på en verden af historie, musik, kunst og ikke mindst restaurationer. Dette er et indlysende plus for den erhvervsdrivende, idet det gør eksempelvist kundepleje eller samarbejde med andre nyskabende virksomheder lettilgængeligt. Det kreative miljø i Nordhavn bidrager ligeledes til at gøre det til en ideel beliggenhed. Nordhavn rummer altså således storbyens livlige sjæl, samtidigt med at egnen er under udvikling og tillader de nytilkomne virksomheder at sætte deres eget præg på området.

En storby der satser på vækst

I Københavns kommune, som Nordhavn er en del af, er der stort fokus på at skabe vækst inden for erhvervsområdet. Dette kan blandt andet ses på de politiske tiltag, kommunen har sat i værk, i forsøget på at udvikle Nordhavn som location. Nordhavn er genstand for byudvikling og den ledsagende ekspansion driver flere virksomheder til egnen. Hertil er kommunen i høj grad fokuseret på erhvervsdrivendes velbefindende og er derfor optaget af at kunne levere erhvervslokaler af høj kvalitet med et dertilhørende velfungerende infrastrukturelt netværk til virksomheder af alle størrelser. Fra Nordhavn har man adgang til S-tog og kan med bil via områdets vejnetværk nemt komme til den nærmeste motorvej. Nordhavn er altså en oplagt location for dig som erhvervsdrivende, hvis du ønsker erhvervslokaler, der er lettilgængelige fra både nærmiljøet og større afstande.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal