arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Nordhavn. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Nordhavn – en oplagt placering for erhvervsdrivende

Ved Øresunds kyst i København ligger Nordhavn – en oplagt beliggenhed for erhvervsdrivende fra alle brancher. Nordhavn har igennem historien haft funktion som en traditionel havn med store anlæg for containerterminaler, færgelejer samt fiskeriindustri- og produktion. Med tiden har dette velplacerede område dog udviklet sig til at rumme et meget bredere og mere differentieret udvalg af erhvervslokaler. Nordhavn lægger den dag i dag hus til et bredt spænd af butikslokaler, kontorer og lagre. Dette bidrager til, at området for erhvervsdrivende er en ideel placering. Nordhavn og deres forskellige lokaletyper tillader nemlig virksomheder af vidt forskellig art at samles ud til havnefronten og således skabe liv og diversitet i et spændende distrikt, der synligt undergår udvikling.

Attraktive erhvervslokaler i dansk metropol

Nordhavn er som en bydel i København en del af hovedstadsområdet og derved også en del af det pulserende liv og den hastige udvikling, byen oplever som nordisk metropol. København indeholder som by et enormt udvalg af kultur i alle afskygninger, hvilket også er med til - i et virksomhedsmæssigt perspektiv -  at gøre den til en attraktiv location. Du er altså med et kontor i Nordhavn tæt på en verden af historie, musik, kunst og ikke mindst restaurationer. Dette er et indlysende plus for den erhvervsdrivende, idet det gør eksempelvist kundepleje eller samarbejde med andre nyskabende virksomheder lettilgængeligt. Det kreative miljø i Nordhavn bidrager ligeledes til at gøre det til en ideel beliggenhed. Nordhavn rummer altså således storbyens livlige sjæl, samtidigt med at egnen er under udvikling og tillader de nytilkomne virksomheder at sætte deres eget præg på området.

En storby der satser på vækst

I Københavns kommune, som Nordhavn er en del af, er der stort fokus på at skabe vækst inden for erhvervsområdet. Dette kan blandt andet ses på de politiske tiltag, kommunen har sat i værk, i forsøget på at udvikle Nordhavn som location. Nordhavn er genstand for byudvikling og den ledsagende ekspansion driver flere virksomheder til egnen. Hertil er kommunen i høj grad fokuseret på erhvervsdrivendes velbefindende og er derfor optaget af at kunne levere erhvervslokaler af høj kvalitet med et dertilhørende velfungerende infrastrukturelt netværk til virksomheder af alle størrelser. Fra Nordhavn har man adgang til S-tog og kan med bil via områdets vejnetværk nemt komme til den nærmeste motorvej. Nordhavn er altså en oplagt location for dig som erhvervsdrivende, hvis du ønsker erhvervslokaler, der er lettilgængelige fra både nærmiljøet og større afstande.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage