arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Odense S. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Odense S byder på mange attraktive erhvervslokaler

Leder du efter nye lokaler til erhvervsmæssigt brug? I så fald er du helt sikkert særligt opmærksom på byens beliggenhed, og her må Odense S bestemt siges at leve op til samtlige kriterier. Odense S er placeret lige midt i hjertet af Fyn, og der er her tale om den sydlige del af Odense – Fyns største by samt landets tredjestørste by. Odense er placeret lige ved Odense Å, og herudover ligger den blot 3 kilometer fra Odense Fjord. Byen er en yderst dynamisk og moderne storby med store ambitioner for fremtiden, hvorfor det er en særdeles interessant by for danske virksomheder – store såvel som små.

Odense formår desuden at byde på flere grønne områder i den centrale del af byen, hvilket mange virksomheder finder utroligt attraktivt, da man på den måde har mulighed for at kombinere storby med naturskønne omgivelser.

Gode transportmuligheder, der vil komme dine medarbejdere og kunder til gode

Odense S har en helt ideel placering, når det kommer til erhvervslokaler, i og med at denne sydlige del af Odense byder på en optimal infrastruktur samt gode transportmuligheder. Infrastrukturen er især præget af placeringen tæt ved Odense Kanal, der fra vandet giver adgang til byens mange muligheder i centrum. Herudover er der mange togforbindelser, der forbinder byen med både Sjælland og Jylland, og herudover kan man fra byen også hurtigt komme til både Svendborg og Hamborg. Endelig går Fynske Motorvej lige igennem Odense S, hvilket blot gør det endnu nemmere for både kollegaer og kunder at komme hurtigt til og fra byen.  

Dynamisk erhvervsliv, der omfatter mange brancher

Der er ingen tvivl om, at Odense S er et særligt attraktivt sted for erhvervslokaler grundet bydelens dynamiske og spændende erhvervsliv, der omfatter mange forskellige brancher. Der er således tale om et miljø, der er ud over det sædvanlige, og som med garanti vil kunne give din virksomhed en masse muligheder for vækst og udvikling. Herudover gør Odense S utroligt meget for byens iværksættere og virksomheder, så du på den måde vil føle dig velkommen, og herudover vil du desuden altid have en sparringspartner at gå til med diverse problemstillinger.

Charmerende bydel med fokus på at fremme udviklingen

Odense S har den helt rette placering, såfremt du leder efter nye og attraktive lokaler til erhvervsmæssig brug, i og med at bydelen er placeret i hjertet af Fyn i Danmarks tredjestørste by. Din virksomhed er således garanteret spændende muligheder her, hvilket blandt andet skyldes den helt ideelle infrastruktur samt det omfattende erhvervsliv. Endelig er Odsense S en bydel, der konstant arbejder på at fremme erhvervslivet, som på den måde bliver ved med at være attraktivt for både store og små virksomheder.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage