arrow_upward

Odense S

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Odense S. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Odense S byder på mange attraktive erhvervslokaler

Leder du efter nye lokaler til erhvervsmæssigt brug? I så fald er du helt sikkert særligt opmærksom på byens beliggenhed, og her må Odense S bestemt siges at leve op til samtlige kriterier. Odense S er placeret lige midt i hjertet af Fyn, og der er her tale om den sydlige del af Odense – Fyns største by samt landets tredjestørste by. Odense er placeret lige ved Odense Å, og herudover ligger den blot 3 kilometer fra Odense Fjord. Byen er en yderst dynamisk og moderne storby med store ambitioner for fremtiden, hvorfor det er en særdeles interessant by for danske virksomheder – store såvel som små.

Odense formår desuden at byde på flere grønne områder i den centrale del af byen, hvilket mange virksomheder finder utroligt attraktivt, da man på den måde har mulighed for at kombinere storby med naturskønne omgivelser.

Gode transportmuligheder, der vil komme dine medarbejdere og kunder til gode

Odense S har en helt ideel placering, når det kommer til erhvervslokaler, i og med at denne sydlige del af Odense byder på en optimal infrastruktur samt gode transportmuligheder. Infrastrukturen er især præget af placeringen tæt ved Odense Kanal, der fra vandet giver adgang til byens mange muligheder i centrum. Herudover er der mange togforbindelser, der forbinder byen med både Sjælland og Jylland, og herudover kan man fra byen også hurtigt komme til både Svendborg og Hamborg. Endelig går Fynske Motorvej lige igennem Odense S, hvilket blot gør det endnu nemmere for både kollegaer og kunder at komme hurtigt til og fra byen.  

Dynamisk erhvervsliv, der omfatter mange brancher

Der er ingen tvivl om, at Odense S er et særligt attraktivt sted for erhvervslokaler grundet bydelens dynamiske og spændende erhvervsliv, der omfatter mange forskellige brancher. Der er således tale om et miljø, der er ud over det sædvanlige, og som med garanti vil kunne give din virksomhed en masse muligheder for vækst og udvikling. Herudover gør Odense S utroligt meget for byens iværksættere og virksomheder, så du på den måde vil føle dig velkommen, og herudover vil du desuden altid have en sparringspartner at gå til med diverse problemstillinger.

Charmerende bydel med fokus på at fremme udviklingen

Odense S har den helt rette placering, såfremt du leder efter nye og attraktive lokaler til erhvervsmæssig brug, i og med at bydelen er placeret i hjertet af Fyn i Danmarks tredjestørste by. Din virksomhed er således garanteret spændende muligheder her, hvilket blandt andet skyldes den helt ideelle infrastruktur samt det omfattende erhvervsliv. Endelig er Odsense S en bydel, der konstant arbejder på at fremme erhvervslivet, som på den måde bliver ved med at være attraktivt for både store og små virksomheder.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal