arrow_upward

16 erhvervslokaler: Århus V

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Århus V. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Lej lokaler i Aarhus V

I Aarhus V trives industrien på bedste vis. Det gør den, fordi der er enormt gode forudsætninger for at drive erhvervsliv, da det ligger tæt på en tilkørsel til motorvejen og samtidig ligger lige ved den næststørste by i landet. Der er altså fabelagtige muligheder for at danne virksomhed i området, og det er der allerede mange, der har draget fordel af.

Udvikling og infrastruktur

Infrastrukturen i området er ideel til en virksomhed, da det som sagt ligger i nærheden af motorvejen, men også i nærheden af de store landeveje til Silkeborg, Skanderborg og Randers. Desuden er planen, at der skal tilføjes en rute til Letbanen, så den også får skinner ud gennem Aarhus V, hvilket blot vil gøre dette til en endnu mere attraktiv placering for virksomheder.

Aarhus V er generelt et område i stor udvikling. Ud over at der kommer en ny rute for letbanen gennem bydelen, så er det også et område, hvor der arbejdes hårdt på byfornyelsen. Der er flere områder, hvor man fra kommunens side har bestemt, at der skal ske helt nye ting, som kan gøre området til et ideelt sted for både beboelse og industri. Arbejdet er allerede i gang, og planerne ser meget lovende ud for, hvordan det skal være i fremtiden.

Kontorplads og arbejdskraft

Den store udvikling i områdets industri gør også, at der er masser af muligheder for kontor- eller lagerplads. Der er både kontorfællesskaber til de lidt mindre virksomheder, som bare mangler noget kontorplads, der er lagerarealer til de virksomheder, som har brug for et opbevaringssted til produkter eller lignende, og der er mulighed for at lave en kombination af kontor og lager, så virksomheder med behov for tæt kommunikation mellem de to områder kan have det hele samlet på et sted.

På grund af områdets store udvikling og etablering af nye boliger kommer der også en masse nye beboere til området. Blandt disse vil der være stor mulighed for at finde ny arbejdskraft til din virksomhed. Hvis din virksomhed har behov for ung arbejdskraft på deltid, så er der specielt god mulighed for at finde det i området, da Aarhus er en af Danmarks største studiebyer, og mange af de lejligheder, der bliver bygget i Aarhus V, kommer til at være studieboliger, som er henvendt de studerende. Mange af de studerende kommer til at have brug for et studiejob, og her har I altså mulighed for at hente jeres arbejdskraft.

star
star
star
star
star
4.8 ud af 5 / 4 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage