arrow_upward

Randers C

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Randers C. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

På udkig efter erhvervslejemål i Randers?

Der er mange gode grunde til at kigge mod Randers, når du skal finde et nyt erhvervslejemål til din virksomhed. Grundet sin gunstige placering, har Randers historisk set altid været et af de store knudepunkter i Jylland og fortsætter med at være det den dag i dag, hvilket er en fordel for byens erhvervsliv. Randers har nemlig gode trafikale forbindelser – både via motorvej og med den offentlige trafik. Herudover ligger der nord for byen en flyveplads.

Nå et stort kundegrundlag med et erhvervslejemål i Randers

Et erhvervslejemål i Randers giver din virksomhed en stor og alsidig kontaktflade. Med sine godt 61.000 indbyggere er Randers Danmarks 6. største by og er Østjyllands næststørste, efter Aarhus. Herudover har byen et stort opland og tilbyder et stort udvalg af kulturelle tilbud, heriblandt Randers’ største attraktion: Randers Regnskov. Denne kulturattraktion, der er Nordeuropas største kunstige regnskov, trækker hvert år over 250.000 gæster til byen. De gode forbindelser til de andre jyske byer og Randers’ rige kulturliv medvirker til, at virksomheder i Randers når ud til et stort kundegrundlag.

Attraktivt handelsmiljø

Hvis du har tanker om at åbne butik, er der god grund til at undersøge mulighederne i Randers. Byen rummer en driftig detailhandel, der blandt andet er lokaliseret omkring byens hyggelige net af gågader. Her findes blandt andet landets ældste gågade. Herudover er der også adskillige erhvervslokaler i Randers Storcenter, der ligger i den sydlige ende af byen, og som hvert år tiltrækker ikke mindre end ca. 3 millioner besøgende. Centeret byder på diverse specialbutikker og har ekstraordinært gode parkeringsforhold.

Attraktive erhvervslejemål i spændende erhvervskvarterer

Ønsker du lokaler til andre formål, er der ligeledes en god idé at søge efter erhvervslokaler til leje i Randers. Foruden bymidten har Randers nemlig flere forskellige spændende erhvervskvarterer med attraktive erhvervslokaler. Randers Havn er et af dem: her har et stort antal virksomheder hjemme. De mange forskelligartede virksomheder, der ligger i tæt på hinanden, skaber en spændende synergi og et stort vækstpotentiale. Andre eftertragtede områder for nye virksomheder er for eksempel erhvervskvartererne ved Mariagervej i nord og Hammelvej i syd.

En by for iværksættere

Som iværksætter er der mange fordele ved at anskaffe erhvervslokaler i denne by. Randers gør nemlig en stor indsats for sit erhvervsliv – både for de etablerede virksomheder og ikke mindst for de helt nye iværksættere. Kommunen er kendt for at være en omstillingsparat og erhvervsvenlig by og arbejder løbende på at gøre rammevilkårene for erhvervslivet endnu mere attraktive. Med et erhvervslejemål i Randers vil du nyde godt af en driftig iværksætterkultur og tætte relationer til byens og regionens vidensmiljøer. I kommunens erhvervsplan, Partnerskab for Vækst, identificerer Randers Kommune sine vigtigste vækstlokomotiver som Industry Smart Center, Planet Randers, Randers Kommune samt Randers Havn.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal