arrow_upward

11 kontorlokaler: Svendborg

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Svendborg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Attraktiv placering af kontoret – Svendborg ligger på det sydlige Fyn

Svendborg er en søfarts- og havneby, der ligger på det sydlige Fyn. Svendborg er en gammel og charmerende by, hvor man har bevaret den gamle bykerne i form af torve og smalle gader. Byen ligger i Svendborg Kommune og er næstefter Odense Fyns største by. Byen er præget af søfart, hvilket skyldes, at byen ligger forholdsvist tæt på den Vestliges Østersøs havnebyer. Der foreligger fordele ved at placere sit kontor i Svendborg. Disse er blandt andet byens fornuftige størrelse, og at den er mere fordelagtig rent prismæssigt end større og mere populære byer, som eksempelvis Odense.

I Svendborg findes de bedste forudsætninger for både private og erhverv

Den sydfynske by byder på en masse muligheder, hvilket gør den utrolig attraktiv og giver de bedste forudsætninger for både private og erhverv. Fordelene for private kan gavne virksomheden meget, idet medarbejdere på denne måde vil være mere tilbøjelige til at flytte hertil. Disse fordele er blandt andet muligheden for flere forskellige grundskoler og diverse ungdoms- og videregående uddannelser. Desuden byder byen på masser af kultur og aktiviteter som eksempelvis Naturama og diverse gallerier.

Erhvervsmæssigt er Svendborg også kendt af mange. Dette skyldes blandt andet, at byen er oprindelsesstedet for Danmarks største virksomhed A.P. Møller Mærsk. Tidligere har Svendborg også spillet en stor rolle inden for skibsindustrien, da flere forskellige industrier leverede hertil.

Masser af gode transportmuligheder

Svendborg har som havneby naturligvis en del færgefart til diverse øer som Skarø og Æreskøbing. Foruden skibs- og færgefart byder Svendborg også på mange andre transportmuligheder, der gør det nemt for både medarbejdere, leverandører og besøgende at komme til og fra kontoret. Der afgår flere gange daglige kollektiv trafik til og fra byen, fra både Svendborg Station og Svendborg Vest Station, hvor der er jernbaneforbindelser til både Ringe og Odense. Der er også mange busforbindelser til og fra Svendborg.

Hvis man benytter sig af privat køretøj, er det ligeledes nemt og hurtigt at komme til og fra byen. Svendborgmotorvejen går direkte til Odense, hvorfra man let kan komme mod Jylland eller Sjælland.

Hvis man som erhvervsdrivende leder efter en attraktiv by at placere sit kontor i, er Svendborg den perfekte løsning. Byen byder på en masse muligheder og fordele for både private og erhverv i form af gode erhvervs- og transportmuligheder samt en masse kultur. Desuden er byen mere økonomivenlig at have kontor i, i forhold til større byer som eksempelvis Odense, men byder samtidig stadig på storbyfornemmelser og masser af liv.

star
star
star
star
star
3.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage