arrow_upward

Silkeborg

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Silkeborg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Få erhvervslejemål i Silkeborg - en blomstrende erhvervsby

Hvis du er på udkig efter et spændende vækstmiljø, når du søger erhvervslejemål: Silkeborg byder på et dynamisk erhvervsliv! Silkeborg er en moderne erhvervsby med et levende og forskelligartet erhvervsliv. Med erhvervslokaler i Silkeborg får din virksomhed gode vilkår til at trives og vokse. Byen er kendt for sin erhvervsvenlighed og visionære byudvikling og har et blomstrende erhvervsliv, inden for mange forskellige brancher.

Kåret som vækstkommune

Silkeborg kåredes faktisk som bedste østjyske vækstkommune i 2013. Så ønsker du at placere din virksomhed i en kommune, der giver attraktive vilkår, er det bestemt værd at overveje et erhvervslejemål i Silkeborg. Kommunen sætter især fokus på miljø og energi, finans- og it-branchen. Silkeborgs IT-branche har i de senere vokset betydeligt og har fostret mange nye mindre it-virksomheder med en underskov af andre firmaer. Erhvervslejemål i Silkeborg giver din virksomhed mulighed for at være en del af den positive og spændende udvikling.

Erhvervslokaler i Silkeborg: nye mulighed nær specialdesignet motorvej

I Silkeborg har man lagt planer om at etablere en helt ny og unik motorvej, der forventes færdig i 2016. Takket være denne vil det blive muligt at køre til Aarhus på kun 40 minutter! Med et erhvervslejemål i Silkeborg vil du derfor få hurtig forbindelse til Jyllands ”hovedstad” og mange andre omkringliggende byer. Motorvejen vil gå igennem selve Silkeborg og herudover passere noget af landets smukkeste natur. Formålet med projektet er nemlig ikke alene at tilbyde kort transporttid, men også at give bilisterne en helt unik og æstetisk oplevelse på køreturen. Derfor skal der også anlægges nye og spændende erhvervslejemål i Silkeborg langs den nye motorvej. Etableringen af motorvejen forventes herudover at skabe omkring 1.000 nye jobs i området. Med erhvervslokaler i Silkeborg få du altså mulighed for at være en del af en nytænkende by i en rivende udvikling og med mange nye spændende muligheder for erhvervslivet.

Synlige erhvervslejemål: Silkeborg byder på unikke løsninger

Som noget nyt i Danmark er det i Silkeborg blevet mulighed for, at nye virksomheder kan placere deres facader blot seks meter fra den kommende motorvej. Dermed kan du med erhvervslokaler ved Silkeborg Motorvej dagligt nå ud til minimum 30.000 forbikørende bilister. Med et erhvervslejemål ved Silkeborg Motorvej vil din virksomhed derfor ikke alene få yderst fordelagtige trafikale forbindelser, men også en attraktiv mulighed for at reklamere for virksomheden over for en stor kundegruppe. Placeringen er naturligvis også ideel for butikker, der her kan få kontakt med tusindvis af potentielle kunder, der nemt og hurtigt kan komme til virksomheden. Der er dermed gode grunde til at undersøge mulighederne for erhvervslokaler til leje i Silkeborg.


Er du interesseret i et erhvervslejemål i Silkeborg, kan du her på Lokalebasen.dk nemt, hurtigt og gratis få et overblik over relevante muligheder for netop din virksomhed.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal