arrow_upward

26 erhvervslokaler: Silkeborg

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Silkeborg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Få erhvervslejemål i Silkeborg - en blomstrende erhvervsby

Hvis du er på udkig efter et spændende vækstmiljø, når du søger erhvervslejemål: Silkeborg byder på et dynamisk erhvervsliv! Silkeborg er en moderne erhvervsby med et levende og forskelligartet erhvervsliv. Med erhvervslokaler i Silkeborg får din virksomhed gode vilkår til at trives og vokse. Byen er kendt for sin erhvervsvenlighed og visionære byudvikling og har et blomstrende erhvervsliv, inden for mange forskellige brancher.

Kåret som vækstkommune

Silkeborg kåredes faktisk som bedste østjyske vækstkommune i 2013. Så ønsker du at placere din virksomhed i en kommune, der giver attraktive vilkår, er det bestemt værd at overveje et erhvervslejemål i Silkeborg. Kommunen sætter især fokus på miljø og energi, finans- og it-branchen. Silkeborgs IT-branche har i de senere vokset betydeligt og har fostret mange nye mindre it-virksomheder med en underskov af andre firmaer. Erhvervslejemål i Silkeborg giver din virksomhed mulighed for at være en del af den positive og spændende udvikling.

Erhvervslokaler i Silkeborg: nye mulighed nær specialdesignet motorvej

I Silkeborg har man lagt planer om at etablere en helt ny og unik motorvej, der forventes færdig i 2016. Takket være denne vil det blive muligt at køre til Aarhus på kun 40 minutter! Med et erhvervslejemål i Silkeborg vil du derfor få hurtig forbindelse til Jyllands ”hovedstad” og mange andre omkringliggende byer. Motorvejen vil gå igennem selve Silkeborg og herudover passere noget af landets smukkeste natur. Formålet med projektet er nemlig ikke alene at tilbyde kort transporttid, men også at give bilisterne en helt unik og æstetisk oplevelse på køreturen. Derfor skal der også anlægges nye og spændende erhvervslejemål i Silkeborg langs den nye motorvej. Etableringen af motorvejen forventes herudover at skabe omkring 1.000 nye jobs i området. Med erhvervslokaler i Silkeborg få du altså mulighed for at være en del af en nytænkende by i en rivende udvikling og med mange nye spændende muligheder for erhvervslivet.

Synlige erhvervslejemål: Silkeborg byder på unikke løsninger

Som noget nyt i Danmark er det i Silkeborg blevet mulighed for, at nye virksomheder kan placere deres facader blot seks meter fra den kommende motorvej. Dermed kan du med erhvervslokaler ved Silkeborg Motorvej dagligt nå ud til minimum 30.000 forbikørende bilister. Med et erhvervslejemål ved Silkeborg Motorvej vil din virksomhed derfor ikke alene få yderst fordelagtige trafikale forbindelser, men også en attraktiv mulighed for at reklamere for virksomheden over for en stor kundegruppe. Placeringen er naturligvis også ideel for butikker, der her kan få kontakt med tusindvis af potentielle kunder, der nemt og hurtigt kan komme til virksomheden. Der er dermed gode grunde til at undersøge mulighederne for erhvervslokaler til leje i Silkeborg.


Er du interesseret i et erhvervslejemål i Silkeborg, kan du her på Lokalebasen.dk nemt, hurtigt og gratis få et overblik over relevante muligheder for netop din virksomhed.

star
star
star
star
star
4.4 ud af 5 / 5 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage