arrow_upward

Vedbæk

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Vedbæk. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Businesscenter i Vedbæk: Ideel placering nord for København

Er du på jagt efter et erhvervslokale i et såkaldt businesscenter, hvor du kan leje dig ind i et større fællesskab? Og vil du samtidig gerne omgives af smuk natur i nærheden af storbyen? Så er et businesscenter i Vedbæk den helt rigtige løsning!

Vedbæk var i tidernes morgen en selvstændig by, men den er senere vokset sammen med Trørød og Hørsholm, og nu dækker de tre byer et samlet byområde, der er en forstad til København. I Vedbæk bor der i dag cirka 3.000 indbyggere, og byen ligger godt og vel 20 kilometer nord for Københavns centrum, hvilket gør byens placering attraktiv. Hvis du lejer dig ind i et businesscenter i Vedbæk, har du mange muligheder for hurtigt at komme til og fra byen med de mange infrastrukturelle forbindelser, byen byder på – hvad end det gælder offentlig eller privat transport til og fra blandt andet København.

En naturperle tæt på storbyen

Vedbæk er en del af Rudersdal Kommune, som er beliggende ved Øresund langs den jernbane, der omtales som Kystbanen. Kommunen har et areal på godt 73 kvadratkilometer og et samlet indbyggertal på cirka 56.000. Kommunen omfatter udover Vedbæk også de større byer Birkerød, Søllerød, Holte og Nærum, og kommunen har i flere år været kendt som en af Danmarks rigeste kommuner, hvis man måler på husstandsindkomster.

Vedbæk er omgivet af smuk natur i form af både søer, skov og park, og derfor har du med et erhvervslokale i Vedbæk mange muligheder for at trække noget frisk luft og nyde den skønne natur. Fordelen ved at vælge et lejemål i et businesscenter i Vedbæk er altså, at du får mulighed for at arbejde i rolige omgivelser, men samtidig er centralt placeret, så du gør dig selv og din virksomhed attraktiv i forhold til blandt andet beliggenhed og image.

Greater Copenhagen

Vedbæk er en del af Region Hovedstaden, og derfor indgår byen også i ’Greater Copenhagen’, som er en erhvervsvision drevet af et samarbejde mellem Region Hovedstaden, Region Sjælland, Region Skåne samt 46 danske og 33 svenske kommuner, der har til formål at skabe vækst og udvikling i den internationale metropol København, som de kalder Greater Copenhagen. Metropolen omfatter Østdanmark og Sydsverige, hvilket gør regionen konkurrencedygtig på international basis med et indbyggertal på godt 3,8 millioner.

Som en del af et businesscenter i Vedbæk placerer du dig altså i en region, som har store ambitioner internationalt set – både hvad angår vækst, konkurrence og investeringer i regionens erhvervsområder.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal