arrow_upward

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Vedbæk. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Businesscenter i Vedbæk: Ideel placering nord for København

Er du på jagt efter et erhvervslokale i et såkaldt businesscenter, hvor du kan leje dig ind i et større fællesskab? Og vil du samtidig gerne omgives af smuk natur i nærheden af storbyen? Så er et businesscenter i Vedbæk den helt rigtige løsning!

Vedbæk var i tidernes morgen en selvstændig by, men den er senere vokset sammen med Trørød og Hørsholm, og nu dækker de tre byer et samlet byområde, der er en forstad til København. I Vedbæk bor der i dag cirka 3.000 indbyggere, og byen ligger godt og vel 20 kilometer nord for Københavns centrum, hvilket gør byens placering attraktiv. Hvis du lejer dig ind i et businesscenter i Vedbæk, har du mange muligheder for hurtigt at komme til og fra byen med de mange infrastrukturelle forbindelser, byen byder på – hvad end det gælder offentlig eller privat transport til og fra blandt andet København.

En naturperle tæt på storbyen

Vedbæk er en del af Rudersdal Kommune, som er beliggende ved Øresund langs den jernbane, der omtales som Kystbanen. Kommunen har et areal på godt 73 kvadratkilometer og et samlet indbyggertal på cirka 56.000. Kommunen omfatter udover Vedbæk også de større byer Birkerød, Søllerød, Holte og Nærum, og kommunen har i flere år været kendt som en af Danmarks rigeste kommuner, hvis man måler på husstandsindkomster.

Vedbæk er omgivet af smuk natur i form af både søer, skov og park, og derfor har du med et erhvervslokale i Vedbæk mange muligheder for at trække noget frisk luft og nyde den skønne natur. Fordelen ved at vælge et lejemål i et businesscenter i Vedbæk er altså, at du får mulighed for at arbejde i rolige omgivelser, men samtidig er centralt placeret, så du gør dig selv og din virksomhed attraktiv i forhold til blandt andet beliggenhed og image.

Greater Copenhagen

Vedbæk er en del af Region Hovedstaden, og derfor indgår byen også i ’Greater Copenhagen’, som er en erhvervsvision drevet af et samarbejde mellem Region Hovedstaden, Region Sjælland, Region Skåne samt 46 danske og 33 svenske kommuner, der har til formål at skabe vækst og udvikling i den internationale metropol København, som de kalder Greater Copenhagen. Metropolen omfatter Østdanmark og Sydsverige, hvilket gør regionen konkurrencedygtig på international basis med et indbyggertal på godt 3,8 millioner.

Som en del af et businesscenter i Vedbæk placerer du dig altså i en region, som har store ambitioner internationalt set – både hvad angår vækst, konkurrence og investeringer i regionens erhvervsområder.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage