arrow_upward

2 kontorhoteller: Farum

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Farum. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Fuldt overblik

Bestil information

Free and noncommittal

Kontakt udlejer

Kontorfællesskab i Farum – derfor

Nordvest for København ligger Farum; en by med godt 20.000 indbyggere og med rigtig gode vilkår for virksomhedsdrivende. Her får du nemlig en placering med kort afstand til København og alt, hvad hovedstaden rummer, du får eminente transportmuligheder i alle retninger, og slutteligt får du rigtig gode priser på kontorlejemål. Driver du en enkeltmandsvirksomhed eller en mindre virksomhed, kan det tilmed give rigtig god mening at blive en del af et kontorfællesskab. Læs med her, og bliv klogere på hvorfor.

Kontorfællesskab vs. almindeligt kontor

Når man driver virksomhed, er det rigtig vigtigt at have en sund økonomi og nogle lysegrønne tal på bundlinjen. Én af de udgiftsposter, som ofte kan fylde rigtig meget i budgettet, er husleje, og det kan derfor godt betale sig at give netop dette punkt nogle overvejelser; både når det drejer sig som kontortypen, som vi ser på her, og når det drejer sig om beliggenheden, hvilket vi ser på nedenfor.

I forhold til kontortypen er der mange penge at spare, hvis man har mulighed for at leje sig ind i et kontorfællesskab. Her får du nemlig alt det, du har brug for til lavere priser end ved et almindeligt kontor. Du og din virksomhed får naturligvis eget kontor, men faciliteter som mødelokaler, reception samt køkken og kantine deler du med kontorfællesskabets øvrige lejere. Idet du udelukkende lejer dig ind, er du også sikret, at tingene fungerer – og hvis de ikke gør, bliver der gjort noget ved det. Det er i høj grad fordelen ved at leje.

Derudover omfatter plussiden ved kontorfællesskaber desuden det faktum, at det er rigtig nemt at få god, kollegial sparring i hverdagen. Du og din virksomhed er omringet af andre virksomheder, som måske arbejder på andre områder end dig, men som stadig er i samme båd. Det giver en masse gode fordele.

Farums fordele

Videre til selve beliggenheden, nemlig Farum. Det er ikke tilfældigt, at det lige er Farum, vi slår ned på her. Byen er i enorm vækst for tiden, og den oplever et stort antal tilflyttere på årsbasis; både privatpersoner og erhvervsdrivende. Uanset dit ærinde i byen er der plads til dig og din eventuelle virksomhed.

Den korte afstand til København gør, at du nemt og hurtigt kommer til og fra Farum, og uanset om du foretrækker bil, bus, tog eller fly, er der rigtig gode muligheder herfor.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage