arrow_upward

2 kontorhoteller: Højbjerg

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Højbjerg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Kontorfællesskab i Højbjerg

Højbjerg er en bydel i Århus, som også hører til Århus Kommune og Region Midtjylland. I Højbjerg er der flere attraktive kontorfællesskaber, der dagligt bliver brugt af en lang række forskellige virksomheder. Erhvervsdrivende kan derfor med rette se frem til at skulle bo under samme tag med andre erhvervsdrivende, der formentligt driver et helt andet erhverv. Dette er med til at skabe et dynamisk og kreativt arbejdsmiljø i bygningen, og blandt andet er det derfor, at kontorfællesskaber er den foretrukne kontorløsning blandt mange erhvervsdrivende i Danmark.

Kontorfællesskaber med fordele

I Højbjerg bruger en stor del af bydelens erhvervsdrivende kontorfællesskabernes kontorløsninger frem for andre muligheder. Dette kan der være flere årsager til, men en af de klare årsager til, at erhvervsdrivende vælger kontorfællesskaberne, er, at der typisk kan spares en del penge. Alene denne grund kan være afgørende for den mindre virksomhed, som ofte kan se frem til at spare penge på flere udgifter, der er nødvendige på et kontor. Dette kan være printere og internet, som typisk vil være med i prisen hos flere af kontorfællesskaberne i Højbjerg. Det vil typisk også være kantine- og køkkenfaciliteter, som vil indgå i lejen. Her kan virksomhedernes ansatte nyde deres pauser med hinanden og slipper derfor også for at skulle bevæge sig ud af kontorfællesskabet for at spise frokost. Det er også her, at det er muligt at sparre med andre erhvervsdrivende, der kan give et nyt syn på flere af virksomhedens udfordringer. Disse erfaringer og gode råd kan i sidste ende blive guld værd. Det er derudover også ofte hørt, at det er i kontorfællesskaberne, at erhvervsdrivende finder mulige samarbejdspartnere, der kan få afgørende betydning for virksomhedens fremtid.

Nybyggede kontorfællesskaber i Højbjerg

På Axel Gruhns Vej i Højbjerg findes der kontorfællesskaber, som er lavet i nyt og moderne design, som samtidig også er møbleret. Her er der også gerne gode parkeringsmuligheder, som typisk kan benyttes af lejerne i lokalerne. Det vil ofte være på en privat parkeringsplads, der er tilknyttet kontorfællesskabet, ellers vil det være enkelte parkeringspladser. Er dette ikke tilfældet, så er der gode muligheder for at leje parkeringspladser over en længere periode i Højbjerg. Kontorfællesskaberne har også gode mødelokaler, som gerne er en del af den prisordning, som den erhvervsdrivende vælger. Derudover vil der også ofte være gode lagermuligheder i kontorfællesskaberne. Højbjerg ligger desuden ganske tæt på Århus C, så der med fordel kan hentes arbejdskraft fra Danmarks andenstørste by.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage