arrow_upward

11 erhvervslokaler: København S

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i København S. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Ønsker du centrale erhvervslejemål: Amager er en ideel løsning

Erhvervslejemål på Amager er blevet yderst eftertragtede – og det er der gode grunde til. Siden krisen har navnlig København S lagt sig i selen for at skabe vækst og begejstring i det private erhvervsliv igen, og dette er lykkedes. Derfor finder du i dag mange spændende erhvervslejemål på Amager, som du kan lokalisere via Lokalebasen.dk. Her på siden kan du hurtigt og nemt filtrere din søgning og finde frem til dit næste butiks-, kontor-, eller lagerlokale.

Optimisme omkring erhvervslejemål på Amager

Der er mange årsager til at forholde sig positivt til markedet for erhvervslejemål på Amager. De senere års økonomiske vækst, efter finanskrisen, forventes at fortsætte i de kommende år. Efter de hårde kriseår i 00’erne, er der igen kommet gang i økonomien, og det har resulteret i en øget beskæftigelse, en stigende tillid samt en større efterspørgsel efter erhvervslejemål på Amager. Det har skabt nyt liv i området, som i dag er et af de mest interessante og vækstende byområder i hele landet. Nu kan du springe med på vognen og lade din forretning blomstre i et af Københavns trendy upcoming bydele.

Spændende, moderne erhvervslejemål: Ørestaden byder på et hav af muligheder

Er du på udkig efter lokaler i lækker stil og med topmoderne faciliteter, så kan det blandt andet være en god idé at søge efter et erhvervslejemål i Ørestaden. Dette er et yderst inspirerende område med helt unikke bygninger og er absolut en af de mest attraktive kvarterer for erhvervslejemål på Amager. I dag huser Ørestaden blandt andet byggerier som DR Byen og Mikado House, der tilsammen formår at gøre bydelen til en enestående beliggenhed for erhvervslejemål på Amager. Ørestad har været primus motor for opsvinget og væksten på Amager siden krisen. Flere og flere større virksomheder har fået erhvervslejemål på Amager, og det er især Ørestaden, der trækker. I dag beskæftiger Ørestaden intet mindre end 12.000 personer og blandt virksomhederne, der er rykket dertil kan nævnes: Rambøll, Ferring og Bayer, imens Nordea Bank, Nestlé og Nykredit er på vej dertil. Er dit ønske at finde unikke lokaler nær centrum af København, hvor din virksomhed kan vokse i takt med byens stigende optimisme, så er det optimalt at søge i dette område.

Også hype om andre bydeles erhvervslejemål: Østerbro står højt på ønskelisten

Også andre af de københavnske kvarter oplever stigende efterspørgsel efter erhvervslejemål – Østerbro er en af disse. Så er du på udkig efter lokaler med københavnercharme, tæt på indre by, kan det også anbefales at lede efter erhvervslejemål på Østerbro. Østerbro tilbyder en helt særlig kombination af klassiske herskabelige ejendomme og gamle arbejderboliger, der giver en skøn atmosfære. Ønsker du, at din virksomheder får hjemme i lokaler, i et både smukt og hyggeligt kvarter, kan det anbefales at lede efter erhvervslejemål på Østerbro. Erhvervslejemålene her, ligesom de mange erhvervslejemål på Amager, nyder godt af en super god infrastruktur og yderst fordelagtige muligheder inden for kollektiv trafik. Og, som det er tilfældet på Amager, drager virksomheder med erhvervslejemål på Østerbro også fordel af en fantastisk beliggenhed med kun få minutters kørsel til indre by.

Erhverslokaler til leje i København S

  • Mange flotte lokaler
  • Kort afstand til indre by
  • Mange moderne lokaler
star
star
star
star
star
4.2 ud af 5 / 5 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage