arrow_upward

København S

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i København S. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Ønsker du centrale erhvervslejemål: Amager er en ideel løsning

Erhvervslejemål på Amager er blevet yderst eftertragtede – og det er der gode grunde til. Siden krisen har navnlig København S lagt sig i selen for at skabe vækst og begejstring i det private erhvervsliv igen, og dette er lykkedes. Derfor finder du i dag mange spændende erhvervslejemål på Amager, som du kan lokalisere via Lokalebasen.dk. Her på siden kan du hurtigt og nemt filtrere din søgning og finde frem til dit næste butiks-, kontor-, eller lagerlokale.

Optimisme omkring erhvervslejemål på Amager

Der er mange årsager til at forholde sig positivt til markedet for erhvervslejemål på Amager. De senere års økonomiske vækst, efter finanskrisen, forventes at fortsætte i de kommende år. Efter de hårde kriseår i 00’erne, er der igen kommet gang i økonomien, og det har resulteret i en øget beskæftigelse, en stigende tillid samt en større efterspørgsel efter erhvervslejemål på Amager. Det har skabt nyt liv i området, som i dag er et af de mest interessante og vækstende byområder i hele landet. Nu kan du springe med på vognen og lade din forretning blomstre i et af Københavns trendy upcoming bydele.

Spændende, moderne erhvervslejemål: Ørestaden byder på et hav af muligheder

Er du på udkig efter lokaler i lækker stil og med topmoderne faciliteter, så kan det blandt andet være en god idé at søge efter et erhvervslejemål i Ørestaden. Dette er et yderst inspirerende område med helt unikke bygninger og er absolut en af de mest attraktive kvarterer for erhvervslejemål på Amager. I dag huser Ørestaden blandt andet byggerier som DR Byen og Mikado House, der tilsammen formår at gøre bydelen til en enestående beliggenhed for erhvervslejemål på Amager. Ørestad har været primus motor for opsvinget og væksten på Amager siden krisen. Flere og flere større virksomheder har fået erhvervslejemål på Amager, og det er især Ørestaden, der trækker. I dag beskæftiger Ørestaden intet mindre end 12.000 personer og blandt virksomhederne, der er rykket dertil kan nævnes: Rambøll, Ferring og Bayer, imens Nordea Bank, Nestlé og Nykredit er på vej dertil. Er dit ønske at finde unikke lokaler nær centrum af København, hvor din virksomhed kan vokse i takt med byens stigende optimisme, så er det optimalt at søge i dette område.

Også hype om andre bydeles erhvervslejemål: Østerbro står højt på ønskelisten

Også andre af de københavnske kvarter oplever stigende efterspørgsel efter erhvervslejemål – Østerbro er en af disse. Så er du på udkig efter lokaler med københavnercharme, tæt på indre by, kan det også anbefales at lede efter erhvervslejemål på Østerbro. Østerbro tilbyder en helt særlig kombination af klassiske herskabelige ejendomme og gamle arbejderboliger, der giver en skøn atmosfære. Ønsker du, at din virksomheder får hjemme i lokaler, i et både smukt og hyggeligt kvarter, kan det anbefales at lede efter erhvervslejemål på Østerbro. Erhvervslejemålene her, ligesom de mange erhvervslejemål på Amager, nyder godt af en super god infrastruktur og yderst fordelagtige muligheder inden for kollektiv trafik. Og, som det er tilfældet på Amager, drager virksomheder med erhvervslejemål på Østerbro også fordel af en fantastisk beliggenhed med kun få minutters kørsel til indre by.

Erhverslokaler til leje i København S

  • Mange flotte lokaler
  • Kort afstand til indre by
  • Mange moderne lokaler
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal