arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Hørsholm. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Favorable erhvervslejemål – Hørsholm har gode vækstbetingelser

Mange nordsjællandske virksomheder vælger at få erhvervslejemål i Hørsholm. Dette skyldes blandt andet, at Hørsholm tilbyder et dynamisk og eftertragtet erhvervsliv. Her findes p.t. en lang række forskelligartede virksomheder med yderst kompetent arbejdskraft. Men herudover sigter kommunen også efter at kunne skabe endnu bedre vækstbetingelser for sit fremtidige erhvervsliv. Dette gøres via fokus på viden, kreativitet og oplevelser. Vælger du et erhvervslejemål i denne by, vil din virksomhed få gavn af disse mange væksttiltag. Kommunen har ydermere også søsat nye spændende tiltag inden for virksomhedsrådgivning. Blandt andet er der oprettet et mentornetværk for erhvervslivet, hvor tidligere og nuværende erhvervsledere rådgiver lokale virksomheder. Med erhvervslokaler i Hørsholm bliver din virksomhed en del af byens målrettede, positive udvikling.

Hørsholm styrker erhvervsindsatsen

I Hørsholm ønsker man at bevare og videreudvikle et driftigt og sundt erhvervsliv, derfor har kommunen en nytænkende tilgang til deres erhvervsservice, som din virksomhed kan nyde godt af med et erhvervslejemål her. For eksempel har man fra kommunal side ansat en erhvervskonsulent, der skal være det lokale erhvervslivs bindeled til kommunen. Ønsket er, at virksomhederne skal opleve, at der er én indgang til kommunen. Erhvervskonsulenten hjælper virksomhederne med at komme i kontakt med de rigtige ansatte i kommunen, det bliver derfor langt hurtigere at komme i kontakt med en specifik ansat i kommunen. Med et erhvervslejemål i dette område får du dermed en god og effektiv kommunal service.

Udviklingen i Hørsholm fik en langsom start. Men omkring århundredeskiftet (20. århundrede) havde de forskellige dele af nutidens Hørsholm Kommune hver deres tydelige særpræg: Hørsholm var den lille søvnige provinsby, Vallerød den typiske danske landsby, i Rungsted lå badehotel og celebre landliggervillaer tæt ved det lille fiskerleje. I Usserød lå arbejder- og funktionærboliger omkring klædefabrikken og udgjorde et selvstændigt industrisamfund. Kommunen som helhed var præget af det åbne landsbrugslandskab med fritliggende gårde og små landsbyer – afbrudt af hegn og skovstrækninger. I vore dage begyndte den udvikling, der med stor hast har skabt et helt nyt sammenhængende bysamfund. Hørsholm Kommune er blevet en del af Hovedstadsområdet, men alligevel har borgerne en følelse af, at Hørsholm alligevel ikke er blevet helt fortæret af Storkøbenhavn. Hørsholm er på en gang både forstad til storbyen og et selvstændigt og velfungerende lokalsamfund med sit eget særpræg. Både erhvervslivet og de private og offentlige institutioner har en bred vifte af tilbud, også på kulturområdet. Hørsholm er en del af Region Hovedstaden, som består af 29 kommuner. Region Hovedstaden er geografisk den mindste, men befolkningsmæssigt og økonomisk den største af de i alt fem regioner i Danmark. Den igangværende regionale udviklingsplan har særligt fokus på infrastruktur, erhverv, uddannelse, internationalt samarbejde, kultur, forskning og miljø. Øresundsregionen er en del af Hørsholm Kommunes og det lokale erhvervsliv hverdag, hvor samarbejder på tværs af kommune- og landegrænser hele tiden udvides. Hørsholm har en del samarbejder inden for teknik, sundhed, kultur, undervisning og omsorg med en række nabokommuner, institutioner og erhvervsliv.

Et rigt udbud af butikker

Byen huser et blomstrende handelsliv med et stort varieret butiksudbud af høj kvalitet med Hørsholm Midtpunkt og sin gågade som sine velbesøgte omdrejningspunkter. Er du på udkig efter et erhvervslejemål i Hørsholm til detailformål, er der dermed også mange attraktive og alsidige muligheder. På gågaden er herudover et af byens to storcentre, Hørsholm Midtpunkt, beliggende. Ønsker du at åbne butik i et indkøbscenter, er dermed også masser af relevante erhvervslejemål i denne sjællandske by. Information om kommunalperformance, indtægtsniveau og købekraft i Hørsholm er relevant, når der skal vælges erhvervslokaler i postnummer 2970. Købekraften i Hørsholm er blandt landets bedste, og den disponible indkomst i kommunen indtager en 96. plads i en sammenligning af alle 98 danske kommuner (hvor placering 98 er den højeste), foretaget af Danmarks Statistik. Ifølge denne oversigt er den årlige disponible gennemsnitsindkomst i Hørsholm Kommune 336.218 kroner (2014). Den disponible indkomst er det beløb, en person har tilbage til opsparing og forbrug efter betaling af direkte skatter, arbejdsmarkedsbidrag, underholdsbidrag og renteudgifter. Uanset om din virksomhed er ny eller etableret spiller forhold som udvikling, kommunalperformance og rammebetingelser for virksomheder i Hørsholm Kommune en vigtig rolle, når du overvejer at leje erhvervslokaler her i kommunen. Dansk Industri har siden 2010 hvert år sammenlignet det lokale erhvervsklima i landets 98 kommuner. I sammenligningen vurderer DI kommunalperformance på bagrund af faktorer som rammevilkår, infrastruktur og transport, arbejdskraft, kommunal sagsbehandling, skatter, afgifter og gebyrer, fysisk placering, brug af private leverandører, kommunens image, velfærdsservice samt information og dialog med kommunen, hvilket munder ud i en samlet placering og overordnet vurdering af kommunens erhvervsvenlighed. I sammenligningen opnåede Hørsholm en samlet placering som nummer 75, hvor kommunen i 2015 indtog plads nr. 86 – altså en fremgang på 11 pladser i Hørsholms erhvervsvenlighed.

Mange eftertragtede erhvervslokaler i Hørsholm

Iværksættere såvel som nye virksomheder har fine muligheder for at finde erhvervslejemål i Hørsholm. For eksempel er der mange spændende, moderne erhvervslokaler i for eksempel BusinessPark Hørsholm. Er du på udkig efter attraktive erhvervslejemål i denne by med et strømlinet udtryk og god udsigt, er dette blandt andet en relevant mulighed. Herudover findes der også mange andre populære erhvervsadresser i byen så som Bøge Alle, Agern Alle og Kogle Alle eller i området på og omkring Ådalsvej.

Med en beliggenhed tæt på motorvejsnettet samt regelmæssig bus- og togtrafik er Hørsholm et oplagt sted at søge efter erhvervslokaler til din kommende virksomhed. Erhvervslokaler anvendes til industri, service og øvrige erhverv, og de erhvervslokaler, hvorfra du driver din virksomhed, har betydning for din virksomheds omsætning, vækstpotentiale og profilering, hvorfor der er flere ting, du skal være opmærksom på, når du er på jagt efter erhvervslokaler i Hørsholm Kommune. Din virksomheds beliggenhed og omgivelser er en del af gesjæftens ansigt udadtil, og kan dermed være med til at styrke virksomhedens image. Derfor bør du overveje, om de erhvervslokaler, du har i kikkerteren, sender det signal, du ønsker. Erhvervslokalernes placering, størrelse samt interiør skal være i overensstemmelse med dit brand, og de valgte erhvervslokaler har desuden betydning for medarbejdertrivsel og dermed indirekte indflydelse på produktiviteten i din virksomhed. Dine erhvervslokaler skal endvidere være indrettet, så de svarer til din virksomheds behov, i forhold til funktioner og arbejdsgange. Og så skal de selvsagt være velfungerende, ligesom de tekniske installationer skal være i orden, så driften ikke forstyrres. Lokalebasen er din nemme og direkte vej til det store marked for ledige erhvervslokaler til leje og salg i Hørsholm. Med erhvervslokaler placeret her i kommunen har du desuden rigtig gode shopping- og indkøbsmuligheder, fx i centrum af Hørsholm by, hvor er der er gågade med et indendørs storcenter, Hørsholm Midtpunkt, beliggende for enden af gaden. Centeret består af cirka 65 butikker. Tæt på gågaden ligger biblioteket og kulturhuset Trommen, som benyttes til koncerter og underholdning. Et andet butikscenter er Kongevejs Centret. Inden for byområdet ligger desuden hotel- og kursusejendommene Kokkedal Slot, Rungstedgaard og Sophienberg Slot.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 4 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage