arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Hillerød. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Med erhvervslokaler placeret i Hillerød, befinder man sig i et trafikalt centrum for en stor del af Nordsjællands trafik. Hillerød Station betjener flere toglinjer mod København (fx S-togslinje E, som i dagtimerne kører med 10 minutters intervaller mellem Hillerød og Køge. Lokalbanen kører mellem Hillerød, Frederiksværk, Gilleleje, Tisvildeleje og Helsingør, og byen har flere buslinjer, der forgrener sig ud i hele Nordsjælland. Den Lille Færge på Frederiksborg Slotssø sejler fra 15. maj til 15. september alle dage mellem klokken 11.00 og 17.00. I efterårsferien (15. - 23. oktober) sejles klokken 12.00 og 16.00. Turen varer cirka en halv time og der sejles, når flaget er oppe ved broerne. Der er afgang fra Hillerød Torv hver hele og halve time, fra Rosenhaven cirka fem (5) minutter senere og fra Barokhaven cirka kvart i og kvart over.

Med en beliggenhed tæt på motorvejsnettet og regelmæssig bus- og togtrafik er Hillerød et oplagt sted at søge efter erhvervslokaler til din kommende virksomhed. Erhvervslokaler anvendes til industri, service og øvrige erhverv, og de erhvervslokaler, hvorfra du driver din virksomhed, har betydning for din virksomheds omsætning, vækstpotentiale og profilering, hvorfor der er flere ting, du skal være opmærksom på, når du er på jagt efter erhvervslokaler i Hillerød Kommune. Din virksomheds beliggenhed og omgivelser er en del af gesjæftens ansigt udadtil, og kan dermed være med til at styrke virksomhedens image. Derfor bør du overveje, om de erhvervslokaler, du har i kikkerteren, sender det signal, du ønsker. Erhvervslokalernes placering, størrelse samt interiør skal være i overensstemmelse med dit brand, og de valgte erhvervslokaler har desuden betydning for medarbejdertrivsel og dermed indirekte indflydelse på produktiviteten i din virksomhed. Dine erhvervslokaler skal endvidere være indrettet, så de svarer til din virksomheds behov, i forhold til funktioner og arbejdsgange. Og så skal de selvsagt være velfungerende, ligesom de tekniske installationer skal være i orden, så driften ikke forstyrres. Erhvervslokaler i Hillerød er hovedsageligt koncentreret omkring byens industrikvarterer, og i Hillerød er din virksomhed centralt placeret i forhold til infrastruktur og rekruttering af nye medarbejdere. Lokalebasen er din nemme og direkte vej til det store marked for erhvervsejendomme til leje og salg i Hillerød.

Den nye grønne bydel syd for Hillerød er naturligt centrum for en levende hverdag, og med beslutningen om at opføre Nyt Hospital Nordsjælland og Favrholm Station er rammerne ved at blive lagt for den nye bydel Favrholm, som vil styrke Hillerøds status som hjertet af Nordsjælland. Med udviklingen af Favrholm, vil byens areal blive udvidet med op mod en fjerdedel, hvilket vil få stor betydning for kommunens udvikling i kommende år. Byggeorganisationen Nyt Hospital Nordsjælland står for planlægning og aflevering af det nye hospital, som kommer til at ligge i bydelen Favrholm. Byggeriet erstatter hospitalerne i Hillerød, Frederikssund og Helsingør. Hospitalet bygges i samarbejde med totalrådgivervirksomheden, som er det schweiziske arkitektfirma Herzog & de Meuron og danske Vilhelm Lauritzen Arkitekter. Rambøll og MOE er rådgivende Ingeniører på projektet, der forventes afleveret i 2021. Det er forventningen, at Nyt Hospital Nordsjælland årligt vil modtage og behandle op til 490.000 patienter i hospitalets ambulatorier og dagafsnit og omkring 90-110.000 akutte patienter. Man forventer at udføre omkring 26.000 operationer og bringe 3.400 børn til verden.

I den sydvestlige del af byen finder man Hillerøds erhvervslivs tre sværvægtere; Novo Nordisk, Foss og Biogen (produktionssite, som forestår virksomhedens storskalaproduktion, pakning og kvalitetssikring af biologiske lægemidler til patienter i hele verden). Af andre store arbejdspladser kan nævnes ATP og Hillerød Hospital, som med 3.500 ansatte er Nordsjællands største arbejdsplads. Det kommende (2021) Nyt Hospital Nordsjællands optageområde er defineret i Hospitals- og Psykiatriplan 2020, og dækker planområde Nord, som består af Allerød, Fredensborg, Frederikssund, Halsnæs, Gribskov, Helsingør, Hillerød og Hørsholm kommuner. Hospitalet dækker på den måde et optageområde på omkring 312.000 borgere. For øre-, næse- og halssygdomme er der et udvidet optageområde, som svarer til knap 750.000 borgere.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage