arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Svendborg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

God placering af erhvervslokalet? Svendborg er charmerende og leveringsdygtig

Svendborg er en charmerende havneby på Sydfyn, som er over 750 år gammel. De gamle bydele er bevaret med smalle gader og torve, som er med til at gøre byen hyggelig og pæn. Byen er Fyns næststørste og hører til Region Syddanmark samt ligger i Svendborg Kommune knap 50 kilometer fra Odense. Idet byen ligger tæt på den vestlige Østersøs øvrige havnebyer, er den stærkt præget af skibs- og færgefart, hvilket også er netop det, mange forbinder Svendborg med. Svendborg er det perfekte sted at placere sit erhvervslokale, da byen byder på mange muligheder og fordele, som eksempelvis gode transportmuligheder og relativt lave priser.

Svendborg har nogle af de bedste transportmuligheder

For at kunne tale om et attraktivt erhvervslokale, er det vigtigt med nogle gode transportmuligheder, så både leverandører, medarbejdere og øvrige besøgende kan komme nemt til og fra erhvervslokalet. Svendborg byder på nogle af de bedste transportmuligheder, uanset om man er afhængig af offentlig transport eller ej. Med Svendborgmotorvejen er der direkte adgang til Odense, hvorfra det er nemt at komme til vest mod Jylland eller til syd mod Sjælland.

Med offentlig transport er der ligeledes mange muligheder, da der hver dag går flere afgange til og fra Svendborg. Fra Svendborg Vest Station og Svendborg Station er der togforbindelser til Odense og Ringe. Der er desuden også en masse busforbindelser, der forbinder Svendborg med resten af landet. De mange transportmuligheder i Svendborg skaber altså gode muligheder for virksomheder, der gerne vil have et erhvervslokale, som er nemt og hurtigt at komme til og fra.

Byen der kan det hele

Ud over de gode transportmuligheder har Svendborg har en lang række fordele, der kommer både virksomheden og den enkelte medarbejder til gode. Byen byder på en masse kultur- og sportsaktiviteter samt uddannelsesmuligheder, der er fordelagtige for den enkelte medarbejder, hvis denne ønsker at flytte sig selv og familien hertil. Erhvervsmæssigt er Svendborg ligeledes populær og anerkendt, hvilket blandt andet skyldes, at A.P. Møller Mærsk, som er Danmarks største virksomhed, har sin oprindelse her. Flere forskellige industrier har også været afhængige af Svendborg, da de tidligere har leveret hertil via skibsfart.

Mangler du og din virksomhed et godt sted at placere erhvervslokalet, er Svendborg en god løsning. Byen byder på mange fordele i form af mange gode transportmuligheder, uddannelsesmuligheder og lavere priser i forhold til større byer. Byen er perfekt for hele virksomheden såvel som for den enkelte medarbejder.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage