arrow_upward
Dk copenhagenDk odense

Find hurtigt den rette parkeringsplads

Søg gratis blandt 73 ledige parkeringspladser i hele Danmark

Vælg type
Produktion/lagerlokaledone
Parkeringdone
Virtuelt kontordone
Butikslokaledone
Kontorhoteldone
Mødelokalerdone
Coworkingdone
Kontordone
Lokalebasen.dk A/SÆbeløgade 4, 1.2100 København Ø(+45) 70 20 08 14info@lokalebasen.dkCVR: 31627877
100% gratis og uforpligtende
Bredt udvalg af lejemål i hele Danmark
Nemt, hurtigt og sikkert
Dk

Find nemt den rette parkeringsplads

På lokalebasen.dk giver vi dig hurtigt og gratis et overblik over ledige parkeringspladser, der matcher sine behov. Du får adgang til et stort og bredt udvalg af parkeringspladser, der passer perfekt til dig eller din virksomhed, så du kan parkere let, uden for meget spildtid.

Hvis du har en søgeagent, får du samtidigt foreslået parkeringspladser, i nærheden af de lokaler du ønsker.

Få e-mails med nye lejemål
  • Newsec
  • Red
  • Cbre
  • Ncc
  • Colliers

Nye translation missing: da.apps.entry_page.entry_pages.show.lease.parkings

En hurtig vej til den rette parkeringsplads

På Lokalebasen.dk giver vi dig et opdateret overblik over markedet for parkeringspladser, så du hurtigt og let kan finde den helt rigtige parkeringsplads.

Vi representerer alle de største parkeringsselskaber i Danmark og har derfor det største udvalg af parkeringspladser.

Du får derfor det store overblik ovver landets parkeringspladser, så du kan finde det helt rigtige sted at parkere din bil, om det er i en parkeringskælder, et parkeringshus eller en åben parkeringsplads. Denne service passer godt til virksomheder der har brug for at parkere virksomhedens biler, tæt på arbejdspladsen.

Lokalebasen.dk giver dig ligeledes mulighed for hurtigt og nemt at komme i kontakt med parkeringsselskaberne, så du let kan booke den parkeringsplads, der passer til dine behov.

Du derudover også mulighed for at få tilsendt relevante parkeringspladser, når du bestiller mere information om et lejemål du er interesseret i.

Hos Lokalebasen.dk er det vigtigt at vores brugere får en god oplevelse, samtidig med at de hurtigt og enkelt, kan finde et de skal bruge. Har du spørgsmål eller rbug for hjælp, sidder vi klar på både telefon og mail.

Vi arbejder løbende på at udvikle vores platform, så siden giver ig de bedste muligheder for hurtigt og gratis at finde den helt rigtige parkeringsplads til dine behov.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde den parkeringsplads der passer til dine behov.

Vil du udleje parkeringspladser?

Har du parkeringspladser du gerne vil udleje? Lokalebasen.dk har mere end 70.000 brugere der søger efter erhverslokaler hver måned, der også kan få brug for parkeringspladser i forbindelse med deres valg af erhvervslokaler. Din annonce på Lokalebasen.dk vil derfor nå ud til en meget stor og relevant målgruppe.

Få mere information om hvordan du udlejer dine parkeringspladser, ved at klikke på "Bliv udlejer" øverst til højre i menuen. Her kan du læse mere om dine muligheder og priserne for at udleje dine parkeringspladser.

Hvad skal du overveje, når du vælger parkeringsplads?

Parkeringspladser i Danmark Det har styr betydning, hvor du vælger at finde en parkeringsplads, så den er tæt på virksomheden og gør dit liv lettere.

Spar på arbejdstiden med de rigtige parkeringspladser

Læs mere

Der er mange penge at spare, ved at have de rigtige parkeringspladser, så du eller dine medarbejdere ikke skal bruge lang tid på at køre rundt og lede efter en parkeringsplads, inden arbejdsdagen starter. Denne effektivitet kan for mange virksomheder gøres op i kroner og ører, når produktivitetstiden stiger.

Sikkerhed for din bil.

Når man betaler for at kunne parkere fast, så ligger parkeringspladserne ofte i aflukkede parkeringshuse, parkeringskældre eller parkeringspladser, hvor der er videoovervågning og- eller bemanding, der holder øje med pladsen og dermed også med din bil.

Afstanden til arbejdet er vigtig

Hvis du har brug for at parkere din bil i nærheden af din arbejdsplads, så kan du ofte finde en parkeringsplads, der gør det hurtigt og let at gå på arbejde, samtidig med

Spar penge hver måned med den rette parkering

Parkering kan være en dyr fornøjelse, især hvis der er tale om parkering i København, parkering i aArhus eller nogle af de andre store Danske byer. Du kan derfor spare mange penge ved at have en fast parkeringsaftale, der giver dig et overblik over hvor meget du skal betale for din parkeringsplads hver eneste måned.

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage